Page 1
Page 2
Page 3
Page 4
Page 5
Page 6
Page 7
Page 8
Page 9
Page 10
Page 11
Page 12
Page 13
Page 14
Page 15
Page 16
Page 17
Page 18
Page 19
Page 20
Page 21
Page 22
Page 23
Page 24
Page 25
Page 26
Page 27
Page 28
Page 29
Page 30
Page 31
Page 32
Page 33
Page 34
Page 35
Page 36
Page 37
Page 38
Page 39
Page 40
40 g sursild dekker dagsbehovet for vitamin D Dette er et av vitaminene mange nordmenn fr for lite av spesielt i vinterhalvret Visste du at Nringsrik og sunn tradisjonsmat Sild er tradisjonsmat i Norge og henger tett sammen med den norske identiteten. Sild er en allsidig rvare og kan tilberedes og serveres p tusenvis av ulike mter gamle som nye. Den siste tiden har trenden med tradisjonsmat i det moderne kjkken vokst og vi har all grunn til sette sild p menyen igjen www.seafood.no. I tillegg til at silden er smakfull og rask servere er den nemlig svrt sunn og proppet med viktige nringsstoffer. Sild er rik p marine omega-3 fettsyrer vitamin D selen og protein.