Page 1
Page 2
Page 3
Page 4
Page 5
Page 6
Page 7
Page 8
Page 9
Page 10
Page 11
Page 12
Page 13
Page 14
Page 15
Page 16
Page 17
Page 18
Page 19
Page 20
Page 21
Page 22
Page 23
Page 24
Page 25
Page 26
Page 27
Page 28
Page 29
Page 30
Page 31
Page 32
Page 33
Page 34
Page 35
Page 36
Page 37
Page 38
Page 39
Page 40
Foto Johan WildhagenSjmatrdet Neste steg er lage vre smakfulle sildeprodukter. Vi vet at ulike sildetyper passer bedre til noen sluttprodukt enn andre og vi m da velge riktig rvare og bruke den spesielle oppskriften som skal til for lage sursild kryddersild sherrysild og alle andre varianter. P den mten sikrer vi at alle TORO sildevarianter fr riktig smak og konsistens. Noen varianter selger vi som de er slik at vre kunder kan lage sine egne silderetter andre tilsetter vi krydder og sauser. Vi bruker Norsk Vrgytende sild NVG-sild p ca 390 g til alle sildevarianter i klar lake. Til produkt med tykkere sauser som for eksempel TORO Tomatsild bruker vi litt mindre Nordsjsild p ca.150 g-290 g. Dette for at silden skal bli dekket av saus rundt hele biten og dermed opprettholde holdbarhet og kvalitet. Vi bruker eddik for opprettholde sildens fasthet og sukker for oppn den optimale sdmen vi er ute etter. Riktig sild til ulike produkt Mlet vrt er sikre at smaken alltid er like god og kvaliteten like hy hver eneste gang du pner et nytt sildespann fra TORO