Page 1
Page 2
Page 3
Page 4
Page 5
Page 6
Page 7
Page 8
Page 9
Page 10
Page 11
Page 12
Page 13
Page 14
Page 15
Page 16
Page 17
Page 18
Page 19
Page 20
Page 21
Page 22
Page 23
Page 24
Page 25
Page 26
Page 27
Page 28
Page 29
Page 30
Page 31
Page 32
Page 33
Page 34
Page 35
Page 36
Page 37
Page 38
Page 39
Page 40
Foto Vidar VassvikSjmatrdet Toro Sild Med kvalitet i fokus Vre viktigste sanser i arbeidet med sild er vre yne neser smak og hender. Vi kan se om silden har det utseendet den skal ha om den lukter friskt smaker godt og om den er fast nok i fisken. Det vanskeligste med sild er holde en jevn hy kvalitet og det er akkurat det vi i TORO er eksperter p. Den store fjellhallen i Kungshamn gir oss unike muligheter nr det gjelder hndteringen av silden som skal bli TORO Sild. Temperatur og lagringsforhold er perfekte og vi kan derfor gi silden den tiden den trenger til selv modne seg til riktig konsistens og smak.