Page 1
Page 2
Page 3
Page 4
Page 5
Page 6
Page 7
Page 8
Page 9
Page 10
Page 11
Page 12
Page 13
Page 14
Page 15
Page 16
Page 17
Page 18
Page 19
Page 20
Page 21
Page 22
Page 23
Page 24
Page 25
Page 26
Page 27
Page 28
Page 29
Page 30
Page 31
Page 32
Page 33
Page 34
Page 35
Page 36
Page 37
Page 38
Page 39
Page 40
Et regelmessig inntak av fisk vil bedre forholdet mellom inntaket av omega-6- og omega-3 fettsyreri kostholdet httptidsskriftet.noarticle1330931reference-35 httpshelsedirektoratet.noListsPublikasjonerAttachments1021Utviklingen-i-norsk-kosthold-2015-IS-2382.pdf httpshelsedirektoratet.nofolkehelsekosthold-og-ernering Lev vel med norsk sjmat Noe mat br man spise mer av annen mat mindre av. Dette er noe alle vet og mat fra havet er definitivt noe man br spise mer av. Sjmat inneholder en unik kombinasjon av nringsstoff som kroppen har behov for og er en viktig del av et balansert kosthold. I flge norske helsemyndigheter er inntak av sjmat i Norge lavere enn nskelig og vesentlig lavere enn forbruket av kjtt. Dette gjelder srlig de yngre aldersgruppene. En gjennomsnittlig forbruker inntar kun 1-3 porsjoner med fet fisk i mneden og gr da glipp av mange viktige nringsstoffer.