Page 1
Page 2
Page 3
Page 4
Page 5
Page 6
Page 7
Page 8
Page 9
Page 10
Page 11
Page 12
Page 13
Page 14
Page 15
Page 16
Page 17
Page 18
Page 19
Page 20
Page 21
Page 22
Page 23
Page 24
Page 25
Page 26
Page 27
Page 28
Page 29
Page 30
Page 31
Page 32
Page 33
Page 34
Page 35
Page 36
Page 37
Page 38
Page 39
Page 40
Vi begynte med sild i 1980 og Steinar ble ansatt i 1981 og siden da har han brent for sild og god mat. Noe av det morsomste Steinar gjr i jobben er arrangere sildebord med kundene sine. Han elsker se stemningen sild og god mat skaper og hvordan det bringer folk sammen. Steinars beste sildetips Sharingplates Dette er fat fylt med sm munnfuller av sild og andre smretter som flere kan dele. P denne mten kan en ha det sosialt med sild og gode venner og flere vger kanskje smake p silden. Steinar er den med lengst sildeerfaring i TORO og startet i 1981. Noen av vre sildeeksperter Flere av vre kokker og distriktsansvarlige rundt om i Norges land har en lang historie med TORO Sild. Ansienniteten varierer men det de har til felles er stoltheten av kunne selge TORO Sild Vi har alltid sttt for kvalitet og vi har hyest sildeandel i vre produkt. Trenden om sette tradisjonsmat p menyen er kende og silden br s absolutt f sin plass p menyene igjen. Ikke bare er sild sunt det er ogs veldig smakfullt og med riktig garnityr og tilbehr kan vi ogs driste oss til kalle det trendy. S hva med servere silden p en litt ny mte Lag til norsk tapas og server sild sammen med annen sjmat og ulike norske oster og spekemat. Eller lag til et Havets festbord med delikatesser av bde sild skalldyr salater og annen sjmat. Dette kan gjre terskelen for arrangere slike tilstelninger mindre.