Page 1
Page 2
Page 3
Page 4
Page 5
Page 6
Page 7
Page 8
Page 9
Page 10
Page 11
Page 12
Page 13
Page 14
Page 15
Page 16
Page 17
Page 18
Page 19
Page 20
Page 21
Page 22
Page 23
Page 24
Page 25
Page 26
Page 27
Page 28
Page 29
Page 30
Page 31
Page 32
Page 33
Page 34
Page 35
Page 36
Page 37
Page 38
Page 39
Page 40
Sild er ikke sild Det er mye som spiller inn nr vi lager vr TORO Sild. Naturen rstiden silden blir fisket p modning og bearbeiding er bare noen av parameterne som gjr at TORO Sild har akkurat den gode smaken og kvaliteten som den skal ha. Vi flger sildens vandring i verdenshavet og vi vet akkurat hvor silden i vre produkter fiskes vi vet nr den fiskes og hvor gammel den er. Vi vet hvor stor den er hvor fet den er og hva den har spist. Om ikke fastheten strrelsen og fettinnholdet stemmer fr den ikke bli TORO Sild s kravstore er vi til hva som blir brukt i vre produkt. Silden vi bruker blir fisket nord for 56. breddegrad i Norskehavet og Nordsjen. Her har fisken optimale oppvekstvilkr rett temperatur p vannet 2-8 grader samt rikelig med fde som gir riktig strrelse og fettinnhold.