Page 1
Page 2
Page 3
Page 4
Page 5
Page 6
Page 7
Page 8
Page 9
Page 10
Page 11
Page 12
Page 13
Page 14
Page 15
Page 16
Page 17
Page 18
Page 19
Page 20
Page 21
Page 22
Page 23
Page 24
Page 25
Page 26
Page 27
Page 28
Page 29
Page 30
Page 31
Page 32
Page 33
Page 34
Page 35
Page 36
Page 37
Page 38
Page 39
Page 40
Det finnes ingen snarveier til god mat fra havet Fra vre fiskere i Norge blir silden fraktet ned til Kungshamn. Ved ankomst blir rvarene nye kontrollert slik at vi er sikre p at rvaren vi bruker til TORO Sild har riktig vekt konsistens utseende og fettinnhold. S fort en sild kommer opp av vannet og utsettes for luft begynner harskningsprosessen. Derfor er all sild som kommer til rvare- sentralen allerede sortert og lagt i lake etter gitte spesifikasjoner fra oss. I den vakre skjrgrden i Kungshamn litt over en time fra norskegrensen finnes det en stor fjellhall p 16 000 kvm inne i fjellet med optimale forhold for lagring av sild og annen sjmat. Her er det stabilt lav temperatur hele ret og silden krydres og modnes p fat som den fineste vin. Silden modner i alt fra 30 dager til 10 mneder. Fra venstre Torsten Bengt og Johan noen av vre dyktige sildeeksperter i Kungshamn