Page 1
Page 2
Page 3
Page 4
Page 5
Page 6
Page 7
Page 8
Page 9
Page 10
Page 11
Page 12
Page 13
Page 14
Page 15
Page 16
Page 17
Page 18
Page 19
Page 20
Page 21
Page 22
Page 23
Page 24
Page 25
Page 26
Page 27
Page 28
Page 29
Page 30
Page 31
Page 32
Page 33
Page 34
Page 35
Page 36
Page 37
Page 38
Page 39
Page 40
Foto Johan WildhagenSjmatrdet 3. TORO Modnet sildefilet M vannes ut fr bruk Vre modnete sildefileter er laget av fet norsk sild. Silden er lagret p tnner og den naturlige modningsprosessen gjr at silden blir ekstra rund og god p smak. Filetene krever kun 2-3 timer med utvanning og passer ypperlig til bde tallerkenretter og til dine egne signaturretter med sild i hovedrollen. Sprattus sprattus er det latinske navnet p brislingen vi bruker i vr TORO Ansjos. Den er liten og slvglinsende og blir fisket p nattestid om hsten og vinteren i det nordstlige Atlanterhavet. Vi bruker kun hele fileter uten skinn og ben og vi krydrer den og legger den i fersk lake fr den fr modne i tre til fire mneder. I storhusholdning har vi tre ulike ansjosvarianter og de serveres gjerne som plegg sammen med egg eller brukes som smakstilsetning i ulike sauser og matretter.