Page 1
Page 2
Page 3
Page 4
Page 5
Page 6
Page 7
Page 8
Page 9
Page 10
Page 11
Page 12
Page 13
Page 14
Page 15
Page 16
Page 17
Page 18
Page 19
Page 20
Page 21
Page 22
Page 23
Page 24
Page 25
Page 26
Page 27
Page 28
Page 29
Page 30
Page 31
Page 32
Page 33
Page 34
Page 35
Page 36
Page 37
Page 38
Page 39
Page 40
Tradisjon kvalitet og matglede Historien om Sild I 1980 startet eventyret om TORO Sild. Vi startet i det sm med 6 ulike varianter men mlet var klart fra tidlig av vi nsket bli best i Norge p sild i storhusholdning. TORO skulle levere sild av ypperste kvalitet med smak tilpasset den norske gane. Vre produkt er derfor spesielt utviklet for storhusholdningsmarkedet og vi er kompromisslse nr det gjelder smak og kvalitet. Vi lagrer silden vr i en fjellhall i Kungshamn i Sverige. Dette for at silden vr skal ha de mest optimale kjle- og lagringsforholdene. Vi bruker kun nye utvalgte rvarer og vi vet at faste fine sildebiter er helt avgjrende for optimal TORO-kvalitet. Med mer enn 35 rs erfaring om rvaren vet vi ogs at ikke all sild passer til alle sluttprodukter derfor er vi nye nr vi velger ut hvilke eksemplar som skal i de ulike produktene. Vi har et moderne produksjonsanlegg og et hyt kvalitetsfokus gjennom hele verdikjeden. Alt dette er med p bidra til svrt hy kvalitet p alle TORO sildeprodukt.