Page 1
Page 2
Page 3
Page 4
Page 5
Page 6
Page 7
Page 8
Page 9
Page 10
Page 11
Page 12
Page 13
Page 14
Page 15
Page 16
Page 17
Page 18
Page 19
Page 20
Page 21
Page 22
Page 23
Page 24
Page 25
Page 26
Page 27
Page 28
Page 29
Page 30
Page 31
Page 32
Page 33
Page 34
Page 35
Page 36
Page 37
Page 38
Page 39
Page 40
Foto Jean Gaumy Sjmatrdet Foto Johan WildhagenSjmatrdet Nye utvalgte rvarer I tillegg til strrelsen er fettinnholdet den viktigste kvalitetsparameteren p sild. Silden vi bruker blir fisket mellom august og desember nr fettinnholdet er perfekt. Fettinnholdet skal ikke vre for lavt men heller ikke for hyt. Dette fordi en mager sild kan gi en seig og trr konsistens mens en for fet sild kan bli blt og lettere falle fra hverandre. For vite eksakt nr silden er p sitt beste m en ha en dyp forstelse for rvaren og akkurat det har vre fiskere rvareleverandrer og kollegaer i Kungshamn.