I denne modulen går vi gjennom grunnteknikker, resepter og forståelse av oppbygging av kaker. Det blir også gjennomgang av hvordan arbeide med sjokolade. Riktig bruk av råvarer, verktøy og metoder bidrar til øke kvaliteten på smak og utseende. Dette betyr mye for den samlede sanseopplevelsen. Her vil vi også belyse viktigheten av trender og innovasjon for kunne lykkes i markedet. 14. februar 2018 10:00 – 10:30 Velkommen ved Bjørn Ronny Kristiansen 10.30 – 11:00 Gjennomgang av skolens moduler 11:00 – 18:00 Praktisk arbeid med Knut Harald Sørdal, Kenneth Aas og Bernhard Azinger 18:00 – 19:00 Innsjekking hotell 19:00 Middag 15. februar 2018 08:00 – 16:00 Foredrag marked og trender - praktisk arbeid 16:00 – 17:00 Oppsummering Tid: 14. – 15. februar 2018 Sted: Idun KompetanseSenter, Hvam Kursholder: Knut Harald Sørdal, Kenneth Aas og Bernhard Azinger The basic 1