Som en av Norges ledende aktører innen bakerbransjen, har Idun et stort ansvar for å ivareta norske tradisjoner og samtidig etterstrebe å være først ute med det siste. Kunnskap og kompetanse er viktig i arbeidet med produktutvikling og forbedringer. Dette er et kontinuerlig arbeid som gjelder både ingredienser, bakeprosesser og ikke minst kunne bistå våre kunder. Vi deler gjerne vår kompetanse med våre kunder. For å kunne gjøre dette på profesjonell måte, moderniserte vi våre fasiliteter høsten 2015 med et nytt og topp moderne konditori og bakeri. Her har vi det aller siste innen maskiner, kjøle- og fryseskap, utstyr og fasiliteter i verdensklasse. I tilknytning til dette, har vi Kaféen som fungerer som et kombinert utsalg med kundekafé og fleksible og praktiske kurs- og møteromfasiliteter som kan tilpasses alt fra 8-10 og opptil 100 deltakere. Vår nye stolthet har fått navnet Idun KompetanseSenter. Her er det daglig aktivitet hvor vårt fagpersonell arbeider med produktutvikling, testbaking eller kundespesifikke oppdrag. Vi ønsker våre kunder velkommen til å ta i bruk våre flotte fasiliteter og skreddersyr gjerne egne arrangementer. Velkommen til oss! Vennlig hilsen Idun Kompetansesenter Idun KompetanseSenter Knut Harald Sørdal Konditor, Idun Kenneth Aas Konditor, Idun ° Chocolatier ° Mesterbrev Konditor ° Mesterbrev Baker ° Mesterbrev Kokk ° Internorga - Tyskland, 7 gull og 1 sølv ° Dessert of the year - England ° Mesterbrev Konditor ° Mesterbrev Baker ° NM i Konditorkunst i Oslo og Ålesund ° Patissier OL Tyskland, Gull og 4. plass ° Pièces Artistiques choclat - Paris ° Mesterbrev Konditor - Østerrike ° Mesterbrev Baker - Østerrike ° 2000 Patissier OL - Tyskland, 1 bronse ° 2001 Dessert of the year - London ° 2004 Patissier OL - Tyskland, 1 gull ° 2008 ISC Dessert - Australia, 1 sølv ° 2009 VM Konditorkunst - Moskva, 1 bronse Bernhard Azinger Konditor, Tine Påmelding: Påmeldingsfristen er 1. desember 2017. Vi anser påmelding som bindende dersom vi ikke har fått skriftlig avbestilling innen 15. desember 2017. Bruk vedlagte påmeldingssjema eller last ned påmeldingsskjema via QR-koden eller på linken: www.idun.no/Hva-skjer/KonditorSkolen-2018