KonditorSkolen er en skreddersydd skole for konditorer, som skal bidra til en videre utdanning og utvikling av egne ferdigheter og kunnskaper innen konditorfaget. Formålet er å gi deltakerne en god forståelse innen bruk og sammensetning av ulike råvarer, hvor kreativ bruk og inspirasjon vil være viktige elementer gjennom hele skolen. KonditorSkolen består av 3 moduler á 2 dager og 1 modul á 3 dager, hvor siste samling er en inspirasjonstur. Kursdeltakerne bør ha svennebrev eller fagbrev. Kursansvarlige: Geir F. Engelbrethsen, Kenneth Aas og Knut Harald Sørdal Omfang: 3 moduler á 2 dager og 1 modul á 3 dager over ett år Deltakere: 14 kursdeltakere følger hverandre gjennom hele KonditorSkolen Pris: kr 16.500,- per deltaker KonditorSkolen inkluderer: • 2 arbeidsskjorter og forstykke • Råvarer • Profesjonelle internasjonale og nasjonale konditormestere • Resepter • Tilgang til resept- og kalkyleverktøyet Bake-it • Support og oppfølging gjennom hele skoleåret • Lunsj og middager • Reise og opphold 3-dagers inspirasjonstur til utlandet Overnatting og reisekostnader til/fra Oslo dekkes av kursdeltakerne. Eventuelle spørsmål og påmeldingsblankett sendes på mail til: kompetansesentere@idun.no 2 3 4 Modern Cakes Tid:11. og 12. april 2018 Sted: Idun Hvam In the time Tid: 28. og 29. august 2018 Sted: Idun Hvam Inspiration from Europe Tid: 5. til 7. desember 2018 Sted: Puratos Brussel KonditorSkolen 2018 1 Basic Tid: 14. og 15. februar 2018 Sted: Idun Hvam David Redon Pastry Chef, Puratos Tony Olsson Konditor, Idun Akademiet ° 2005 / CAP bakery ° 2001 / BEP-CAP Pastry at the Culinary school «La Renaissance» (France) ° 2nd place at the 5th «festival national des croquembouches» at Intersuc exhibition in Paris 2017, Tour de France. ° Ordfører i Foreningen Årets Konditor ° Grunnlegger av Sveriges Chokladfestival ° Lagleder for det svenske Konditorlandslaget ° OL gull ° Verdenscup gull i 1999 ° Konkurerte for Sverige i Coupe de Monde og VM 1995 ° Årets konditor 1993 ° Konditor- og bakermester ° Mesterbrev Konditori ° Mesterbrev Baker ° Sjefskonditor Odense Marcipan siden 2001 Peter Kofod Konditor, Odense Geir F. Engelbrethsen Leder KonditorSkolen Johnny Wilhelmsen Konditor, Idun