Finnes det noe bedre enn et nybakt og velduftende surdeigsbrød? Brød bakt med surdeig får bedre deigstabilitet, god holdbarhet, nydelig smak og en fin struktur på krummen. I denne modulen tar vi for oss bruken av surdeig og hvordan utnytte egenskapene og historien til surdeig på en effektiv måte som hever både smak og kvalitet på sluttproduktene. 25. april 2018 10:00 – 10:30 Velkommen og gjennomgang av modul 2 10:30 – 18:00 Praktisk arbeid og teori 18:00 – 19:00 Innsjekking hotell 19:00 Middag 26. april 2018 08:00 – 09:00 Trender og profilering 09:00 – 16:00 Praktisk arbeid og teori 16:00 – 17:00 Oppsummering Tid: 25. – 26. april 2018 Sted: Idun KompetanseSenter, Hvam Kursholder: Jonas Rod Jensen, Tore Holt og Trond Olsen - Idun Surdeig 2