I første modul tar vi for oss de viktigste elementene innenfor deigbehandling, reseptoppbygging, elteprosess/tider, deigtemperaturer, hviletider, rasketider osv. I tillegg består modulen av innføring i bruk av riktige og gode råvarer som har stor betydning for sluttresultatet. 24. januar 2018 10:00 – 11:00 Velkommen ved Bjørn Ronny Kristiansen Gjennomgang av BakerSkolens moduler 11:00 – 11:30 Lunsj 11:30 – 18:00 Praktisk arbeid og teori 18:00 – 19:00 Innsjekking hotell 19:00 Middag 25. januar 2018 08:00 – 16:00 Praktisk arbeid og teori 16:00 – 17:00 Oppsummering Tid: 31. januar og 1. februar 2018 Sted: Idun KompetanseSenter, Hvam Kursholder: Tore Holt og Jonas R. Jensen (praksis) Erling Stensrud og Trond Olsen (teori) Basic 1