Som en av Norges ledende aktører innen bakerbransjen, har Idun et stort ansvar for å ivareta norske tradisjoner og samtidig etterstrebe å være først ute med det siste. Kunnskap og kompetanse er viktig i arbeidet med produktutvikling og forbedringer. Dette er et kontinuerlig arbeid som gjelder både ingredienser, bakeprosesser og ikke minst kunne bistå våre kunder. Vi deler gjerne vår kompetanse med våre kunder. For å kunne gjøre dette på profesjonell måte, moderniserte vi våre fasiliteter høsten 2015 med et nytt og topp moderne konditori og bakeri. Her har vi det aller siste innen maskiner, kjøle- og fryseskap, utstyr og fasiliteter i verdensklasse. I tilknytning til dette, har vi Kaféen som fungerer som et kombinert utsalg med kundekafé og fleksible og praktiske kurs- og møteromfasiliteter som kan tilpasses fra 8-10 og opptil 100 deltakere. Vår nye stolthet har fått navnet Idun KompetanseSenter. Her er det daglig aktivitet hvor vårt fagpersonell arbeider med produktutvikling, testbaking eller kundespesifikke oppdrag. Vi ønsker våre kunder velkommen til å ta i bruk våre flotte fasiliteter og skreddersyr gjerne egne arrangementer. Velkommen til oss! Vennlig hilsen Idun Kompetansesenter Idun KompetanseSenter Påmelding: Påmeldingsfristen er 1. desember 2017. Vi anser påmelding som bindende dersom vi ikke har fått skriftlig avbestilling innen 15. desember 2017. Bruk vedlagte påmeldingssjema eller last ned påmeldingsskjema via QR-koden eller på linken: www.idun.no/Hva-skjer/BakerSkolen-2018 Tore Holt Bakermester Jonas R. Jensen Bakermester Spesialkompetanse innen prosess- og produksjonsoptimalisering. Spesialkompentanse innen produktutvikling, bakehjelpemidler, flytende ingredienser og surdeig. Bred erfaring med produktutvikling og optimalisering av resepter og produksjon innen håndverksbakst. Morten Veiby Bakermester