BakerSkolen er en skreddersydd skole for bakere som skal bidra til en videre utdanning og utvikling av egne ferdigheter og kunnskaper innen bakerfaget. Formålet er å gi deltakerne en god forståelse innen bruk og sammensetning av ulike råvarer, hvor kreativ bruk og inspirasjon vil være viktige elementer gjennom hele skolen. BakerSkolen består av 3 moduler á 2 dager og 1 modul à 3 dager hvor siste samling blir en inspirasjonstur. Kursdeltakerne bør ha svennebrev eller fagbrev. Kursansvarlige: Geir F. Engelbrethsen og Jonas R. Jensen Omfang: 3 treff á 2 dager og 1 treff á 3 dager over 1 år Deltakere: 12 kursdeltakere følger hverandre gjennom hele BakerSkolen Pris: kr 16.500,- per deltaker 2 Surdeig Kursholder: Jonas R. Jensen – Idun Industri Tid: 25. og 26. april 2018 Sted: Idun Hvam 3 Moderne bakst Kursholder: Jonas R. Jensen og Morten Veiby - Idun Industri Peter Wiborg - Dragsbæk Danmark Tid: 5. og 6. september 2018 Sted: Idun Hvam 4 Inspirasjon fra Europa Tid: 5. des - 7. des 2018 Sted: Puratos Brussel BakerSkolen 2018 1 Basic Kursholdere: Jonas Rod Jensen og Tore Holt - Idun Industri Tid: 31. januar og 1. februar 2018 Sted: Idun Hvam Peter Wiborg Bakermester Trond Olsen Produktsjef Spesialist på teknisk baking/tilpasning, reseptutvikling og wienerbakst. Har fagbrev som baker og hovedfag i Helse og ernæring fra Høgskolen i Akershus. Europas fremste og innovative aktør innen bakeri Geir F. Engelbrethsen Leder BakerSkolen BakerSkolen inkluderer: • 2 arbeidsskjorter og forstykke • Deigtermometer • Råvarer • Profesjonelle internasjonale og nasjonale bakermestere • Resepter • Tilgang til resept- og kalkyleverktøyet Bake-it • Support og oppfølging gjennom hele skoleåret • Lunsj og middager • Reise og opphold 3-dagers inspirasjonstur til utlandet Eventuelle spørsmål og påmeldingsblankett sendes på mail til: kompetansesentere@idun.no Overnatting og reisekostnader til/fra Oslo dekkes av kursdeltakerne.