Denne modulen omhandler hvordan man kan tilpasse tradisjonell bakst til dagens trender og etterspørsel. Salget av mindre enheter brød, småstykker, boller, wienerbakst - gjerne med en spennende smak eller historie blir stadig mer populært. Mat-i-farta er en sterkt voksende trend og krever blant annet riktig emballering. I denne modulen får du kunnskap om hvordan ta utgangspunkt i tradisjonell bakst tilpasset smak og utseende som treffer dagens trender. Du vil også få innføring i hvordan smaksette hvete- og wienerprodukter med fylninger på en tidsriktig og spennende måte. Tid: 5. - 6. september 2018 Sted: Idun KompetanseSenter, Hvam Kursholder: Morten Veiby - Idun Industri, Jonas R. Jensen - Idun Industri Peter Viborg - Dragsbæk Moderne bakst 3 5. september 2018 10:00 – 10:30 Velkommen og gjennomgang av modul 3 10:30 – 17:00 Moderne brød og bakervarer 17:00 – 18:00 Tema - hvordan tilpasse seg tiden 18:00 – 19:00 Innsjekking hotell 19:00 Middag 6. september 2018 08:00 – 09:00 Viktigheten av riktig emballasje til bakervarene ved BaKo 09:00 – 16:00 Arbeid med fylninger i forskjellige hvete- og wienerdeiger 16:00 – 17:00 Oppsummering