Page 1 Page 2 Page 3 Page 4 Page 5 Page 6 Page 7 Page 8 Page 9 Page 10 Page 11 Page 12 Page 13 Page 14 Page 15 Page 16 Page 17 Page 18 Page 19 Page 20 Page 21 Page 22 Page 23 Page 24 Page 25 Page 26 Page 27 Page 28 Page 29 Page 30 Page 31 Page 32Grab’N’Go Grab’N’Go har absolutt et stort volumpotensial, da en stor andel av de som spiser i convenience-kanalen er på farten. Grab’N’Go har en fleksibel drift ved at produktene både kan eksponeres varme- og kjøleholdt. Varmeholdt pizza stekes opp og eksponeres i et varmeskap. Det kan være ideelt i rush-tiden, slik at en kan få flere salg på kort tid. I roligere perioder kan kjøleholdt være ideelt for å redusere svinnet. Våre produkter er tilpasset både og varme- og kjøleholdt drift, og en slik miks kan være ideelt for å maksimere salget og minimere svinnet. Grab’N’Go ENKEL MODERAT PROFF New York Square Pizza Firkantpizza Snacking Chicago Deep Pan, ferdigtoppet Ta opp dagsbe- hovet for pizza fra frys og sett det på kjøl dagen før. Stek opp pizza etter stekeplan og eksponer det i varmeskap. New York Square Pizza Convectionovn: 190°C i ca. 8 min. Varmeskap: 60 min på 65°C Ta opp dagsbe- hovet for pizza fra frys og sett det på kjøl dagen før. Eksponer pizzaen under lokk i kjø- lemonter. Stek opp pizzaen i Merry- Chef ved bestilling MerryChef: 1 slice: Fase 1: 30 sek, 225°C varmluft, 50 % Micro. Fase 2: 2:50 min, 275°C 2 slice: Fase 1: 50 sek, 225°C varmluft, 75 % Micro. Fase 2: 2:50 min, 275°C Varmluft Chicago Deep Pan, pizzabunn Amerikansk Pizzabunn Napoli Pizzabunn Stabburet Pizzatopping Chicago Deep Pan Convectionovn: 200°C ca. 5-8 minutter Varmeskap: 45 min på 65 °C Napoli Pizzabunn: Convection: 180°C i ca. 6-10 minutter Varmeskap: 90 min på 65 °C Pizzabunn tas ut fra frys, toppes med ost, grønnsaker og Stabburet Pizzatopping. Stek deretter opp pizza etter stekeplan og eksponer det i varmeskap. Rå pizzabunn Stabburet Pizzatopping Rå Pizzabunn: Pizzaovn: 260°C i ca. 8 min (Nivå 4 på over/ undervarme) Convectionovn: 210°C i ca. 8 min Varmeskap: 45 min på 65 °C Legg fryste pizzabunner i smurte pizzapanner. Heves enten i rask- eskap (1,5-2,5 t) eller tildekket i romtemperatur (5 - 8 t) Toppes med ost, grønnsaker og Stabburet Piz- zagarnityr. Stek deretter opp pizza etter stekeplan og eksponer det i varmeskap. SORTIMENT STEKING HÅNDTERING UTSTYR EMBALLASJE Varmeholdt Varmeholdt Kjøleholdt Kjøleholdt Pizzarack / Pizzapanner / Heveskap Convectionovn / Varmeskap / Pizzaovn Convectionovn Convectionovn MerryChef Varmeskap Varmeskap Grab’N’Go emballasje Grab’N’Go emballasje Grab’N’Go emballasje