Page 1 Page 2 Page 3 Page 4 Page 5 Page 6 Page 7 Page 8 Page 9 Page 10 Page 11 Page 12 Page 13 Page 14 Page 15 Page 16 Page 17 Page 18 Page 19 Page 20 Page 21 Page 22 Page 23 Page 24 Page 25 Page 26 Page 27 Page 28 Page 29 Page 30 Page 31 Page 32Velg ditt konsept! Pizza Station har tre ulike driftsmuligheter slik at du kan velge akkurat det konseptet som passer best for deg og ditt brukersted. Orkla Foods Norge har kvalitetsproduk- tene tilpasset enhver driftsform. 1) Enkelt Krever enkel drift og produktene leveres ferdigtoppet. De skal kun stekes før server- ing. Perfekt for en mindre brukersted som ønsker å satse på pizza. Selv ved høy rullering er driften enkel siden pizzaen stekes fra fryst tilstand. 2 ) Moderat For deg som ønsker å satse på pizza, men som ikke har plass eller har utstyr til rå bunn. Forstekt pizzabunn krever mindre utstyr og er enklere i drift enn rå bunn. Siden du skal toppe forstekt pizzabunn fra fryst tilstand gir det liten risiko for svinn. Våre pizzabunner er stekt i panne for den beste kvaliteten. 3) Proff Driftsformen for de som ønsker å satse skikkelig på pizza med den beste kvaliteten, nemlig rå pizzabunn. Rå bunn krever mer tid og utstyr, derfor er det behov for en viss rullering for å oppnå effektiv drift. Dette fordi rå bunn må heves før den kan toppes. Bruk guiden på neste side for å velge konseptet som passer din drift best!