Page 1 Page 2 Page 3 Page 4 Page 5 Page 6 Page 7 Page 8 Page 9 Page 10 Page 11 Page 12 Page 13 Page 14 Page 15 Page 16 Page 17 Page 18 Page 19 Page 20 Page 21 Page 22 Page 23 Page 24 Page 25 Page 26 Page 27 Page 28 Page 29 Page 30 Page 31 Page 32Dine In Grab’N’Go Take Away Pizza er nordmenns favorittmat nr. 1 og vi i Orkla ser et stort potensial for pizza i conveniencekanalene. Vi har derfor utviklet Pizza Station, et nytt konsept som skal hjelpe med å nå ditt pizzapotensial. I denne brosjyren har vi tatt utgangspunkt i tre spisesituasjoner dine kunder har: 1) Take Away, 2) Grab’N’Go og 3) Dine In. STOR BRUKERSTED Dine In Take Away Take Away Grab’N’Go Grab’N’Go Grab’N’Go Take Away Take Away Grab’N’Go (Varmeholdt) Dine In Grab’N’Go Take Away Dine In Take Away Grab’N’Go (Varmeholdt) MINDRE BRUKERSTED Take Away Pizza vil si at kunden ringer og bestiller pizza eller bestiller pizzaen på brukersted. Kunden får pizzaen i en praktisk emballasje og drar videre. Take Away Pizza kan gjøre enkelt, har mindre svinn og er derfor en favoritt. Denne spisesituasjonen er en mulighet til å nå kunder som ikke har anledning til å stoppe innom for en lengre pause Hva er Pizza STATION Alle brukersted er ulike. Derfor har vi utviklet en liten tabell som kan hjelpe deg med å velge det konseptet som passer ditt brukersted. Vi har pizzaen til ditt konsept! Dine In Grab’N’Go Grab’N’Go Take Away Take Away Grab’N’Go er perfekt for kunden som er småsulten og ønsker en mindre matbit på farten. Grab’N’Go kan driftes både kjøle- og varmeholdt. Den kan enten eksponeres i kjølemonter og stekes på bestilling, eller stekes opp og eksponeres i varmeskap Dine In er perfekt for større brukersted som har egen «spise-avdeling» hvor kunden kan ta en lenger matpause. Kunden bestiller opp pizzaen, setter seg ned og får pizzaen servert LITE TRAFIKK STOR TRAFIKK