Page 1 Page 2 Page 3 Page 4 Page 5 Page 6 Page 7 Page 8 Page 9 Page 10 Page 11 Page 12 Page 13 Page 14 Page 15 Page 16 Page 17 Page 18 Page 19 Page 20 Page 21 Page 22 Page 23 Page 24 Page 25 Page 26 Page 27 Page 28 Page 29 Page 30 Page 31 Page 32Take Away Take Away pizza er en favoritt blant nordmenn og har et stort potensial i convenience-kanalen. Ofte er bensinstasjoner og kiosker et samlingspunkt for de lokale eller et sted mange kjører forbi til og fra jobb og/eller hytten. Ved å tilby take away pizza vil en kunne nå nye kunder og dermed øke omsetningen. Take Away ENKEL MODERAT PROFF New York Square pizza Firkantpizza Chicago Deep Pan, ferdigtoppet Ta opp dagsbehovet for pizza fra frys og sett det på kjøl dagen før. Ta pizza fra kjøl og stek opp på bestilling. Etter steking legges pizzaen i praktisk take away emballasje New York Square Pizza Convectionovn: 190°C i ca. 8 min. Firkantpizza: Convectionovn: 210°C i ca. 7 min. Take Away emballasje Chicago Deep Pan, pizzabunn Amerikansk Pizzabunn Napoli Pizzabunn Stabburet Pizzatopping Pizzabunn tas ut fra frys, toppes med ost, grønnsaker og Stabburet Pizzatopping og stekes i convec- tionovn før den legges i praktisk take away emballasje Chicago Deep Pan Convectionovn: 200°C ca. 5-8 minutter Napoli Pizzabunn: Convectionovn: 180°C i ca. 6-10 minutter MerryChef: Fase 1: 250 °C, 01:30 min. 85 % micro Fase 2: 250 °C, 01.35 min, 15 % micro Take Away emballasje Rå pizzabunn Stabburet Pizzatopping Legg fryste pizzabunner i smurte pizzapanner. Heves enten i raskeskap (1,5-2,5 t) eller tildekket i romtemperatur (5 - 8 t) Toppes med ost, grønnsaker og Stabburet Pizzagarnityr Etter steking legges pizzaen i praktisk take away emballasje Rå Pizzabunn: Pizzaovn: 260°C i ca. 8 min (Nivå 4 på over/ undervarme) Convectionovn: 210°C i ca. 8 min Take Away emballasje Convectionovn Convectionovn MerryChef SORTIMENT HÅNDTERING STEKING EMBALLASJE UTSTYR Pizzarack / Pizzapanner / Heveskap Convectionovn Pizzaovn