Page 1 Page 2 Page 3 Page 4 Page 5 Page 6 Page 7 Page 8 Page 9 Page 10 Page 11 Page 12 Page 13 Page 14 Page 15 Page 16 Page 17 Page 18 Page 19 Page 20 Page 21 Page 22 Page 23 Page 24 Page 25 Page 26 Page 27 Page 28 Page 29 Page 30 Page 31 Page 32 Page 33 Page 34 Page 35 Page 36 Page 37 Page 38 Page 39 Page 400 2 3 1 1 5 4 6 0 4 0 5 0 8 2 9 0 4 2 1 5 0 2 6 0 4 0 5 0 8 1 1 0 4 0 5 0 8 0 3 0 2 5 1 4 1 2 3 0 4 5 2 9 0 5 3 0 4 4 2 2 2 0 0 0 4 4 2 2 1 8 4 Allergener: Allergener: Allergener: Allergener: Allergener: Allergener: Allergener: Allergener: Allergener: Uten allergen Uten allergen Uten allergen Uten allergen Kartong 8 kg, 32 stk á 250 g Kartong 6,4 kg, 80 stk á 80 g Kartong 5,5 kg, 55 stk á 100 g Kartong 6,6 kg, 60 stk á 110 g Vikornstykkene kommer fryst og bør tines i 20 minutter før steking på 200 grader i 8-10 minutter. Tines i romtemperatur i ca. 20 minutter. Stekes ved 200 °C i 3-5 minutter. Må ikke fryses igjen etter opptining. Tines under plast i romtemperatur i 1 time. Stekes så i forvarmet ovn på 200 - 220° i 4 - 6 minutter. Tines i ca 15 minutter i romtemperatur. Stekes ved 190°C i 10 - 12 minutter. 501013 501045 500633 500561 Vikornrundstykke 80 g Ciabatta fin 100 g Ciabatta Mørk 110 g Baguette fin (56 cm) 250 g Kartong 8 kg, 32 stk á 250g Kartong 8,73 kg, 9 stk á 750 g Kartong 3 kg, 3 stk á 1 kg Kartong 3,6 kg, 40 stk á 90 g Kartong 4,5 kg, 3 stk á 1,5 kg Tines under plast i romtemperatur i 1 time. Stekes så i forvarmet ovn på 200 - 220° i 4 - 6 minutter. Fit4Life grovbrød tines i romtemperatur i 1-2 timer før bruk. Kan evnt stekes på 200 grader i 3 minutter. Fit4Life briks tines før servering. Focaccia bakt med Manitoba tipo 0. Dekor løk og rosmarin. Tines ca. 2 timer før servering. Focaccia bakt med Manitoba tipo 0. Dekor salt og rosmarin. Tines i ca. 2 timer, varmes i ovn eller grill i 3-5 minutter ved 180°C. Uten allergen Gluten og sesam Gluten og melk Gluten Gluten 500551 502082 500889 500686 500685 Baguette multicereals (56 cm) Fit4Life Grovbrød, My Bakery Fit4Life Briks grov, My bakery Focaccia med Løk Focaccia Rosmarin BAKE-OFF 36