Page 1 Page 2 Page 3 Page 4 Page 5 Page 6 Page 7 Page 8 Page 9 Page 10 Page 11 Page 12 Page 13 Page 14 Page 15 Page 16 Page 17 Page 18 Page 19 Page 20 Page 21 Page 22 Page 23 Page 24 Page 25 Page 26 Page 27 Page 28 Page 29 Page 30 Page 31 Page 32 Page 33 Page 34 Page 35 Page 36 Page 37 Page 38 Page 39 Page 400 4 1 7 4 2 6 4 0 4 1 4 9 4 9 8 0 4 1 4 9 9 5 1 0 4 1 4 9 6 1 3 0 4 1 7 2 2 4 3 0 4 7 1 8 6 3 1 0 4 1 7 4 3 6 3 0 2 1 9 5 1 7 0 0 2 9 7 5 8 9 4 0 2 1 9 5 1 6 2 0 2 1 9 5 1 5 4 0 2 1 9 2 7 4 8 0 4 1 3 3 0 2 1 0 2 1 9 6 2 6 9 5 5 6 7 3 8 7 4 2 2 1 3 Allergener: Allergener: Allergener: Allergener: Allergener: Allergener: Allergener: Allergener: Allergener: Allergener: Allergener: Allergener: Allergener: Til fremstilling av fromasjkaker eller som aroma/fløte stabilisator. Gir en deilig ostesmak. Frysestabilt. Til fremstilling av fromasjkaker eller som aroma/fløte stabilisator. Gir en fyldig sjokoladesmak. Frysestabilt. Til fremstilling av fromasjkaker eller som aroma/fløte stabilisator. Gir en fyldig jordbærsmak. Frysestabilt. Nøytralt fromasjpulver til fremstilling av fromasj, kaker eller som aroma og fløtestabilisator. Kartong 5 kg, 4 stk á 1,25 kg Kartong 5 kg, 4 stk á 1,25 kg Kartong 5 kg, 4 stk á 1,25 kg Sekk 25 kg, 1 stk Uten allergen Uten allergen Uten allergen Uten allergen 12516 12514 12511 12513 Fromasjepulver Ostesmak Fromasjpulver Kakao Fromasjpulver Jordbær Fromasjpulver Nøytral Uten allergen Uten allergen Melk Uten allergen Til fremstilling av fromasjkaker o.l. Gir en frisk smak av sitron. Frysestabilt. Ferdigblandet fruktsyre 50%-løsning. 10-15 ml gelesyre pr. liter overtrekksgele. Geleringstiden kan endres ved å øke/minske doseringen av gelesyren. Frysestabil ostekrem klar til bruk som fyll i kaker, krem/pynt på kaker eller hvetebakst. Brun sirup beregnet på brød og annen gjærbakst. Sirup gir gjæren næring og gir baksten farge og smak. Kartong 4kg, 2 stk á 2 kg Flaske 1 kg, 1 stk Kartong 4kg, 5 stk á 800 g Kanne 25 kg, 1 stk 12504 16038 500630 47060 Fromasjpulver Gelesyre Ostekrem i sprøytepose Sirup Mørk Finmalt, raffinert sukker. Brukes blant annet i glasurer på kaker, i marsipan og i kransekaker etc. Danisco brunt sukker. Malt kardemomme for smaksetting av bakverk. Vaniljesmaksstoff til bruk i bakverk. Sekk 25 kg, 1 stk Sekk 25 kg, 1 stk Bøtte 5 kg, 1 stk Bøtte 4,5 kg, 1 stk Uten allergen Uten allergen Uten allergen Uten allergen 47020 47015 42644 42346 Melis Brunt sukker Kardemomme Vaniljesukker KONDITORI - SUKKER & KREMER Uten allergen Kartong 4 kg, 4 stk á 1 kg Glasur i praktisk sprøytepose klar til dekorering. 500626 Melisglasur i sprøytepose Allergener: Allergener: Allergener: Malt kanel for smaksetting og dekor av bakverk. Laktosefri fløteerstatning uten sukker til matlagning. Kan også brukes sammen med fløte i kremkaker for en mer stabil og holdbar krem - gir høyt piskevolum. Tyktflytende klar stivelsessirup. Brukes til hvetebakst som julekaker, skolebrød, boller etc. for å gi økt holdbarhet og saftigere krumme. Bøtte 5 kg, 1 stk Kartong 6 kg, 6 stk à 1 kg Bøtte 20 kg, 1 stk Uten allergen Soya Uten allergen 42333 41500 41120 Kanel Fløteerstatning Erlet Glykosesirup Idun 16