Page 1 Page 2 Page 3 Page 4 Page 5 Page 6 Page 7 Page 8 Page 9 Page 10 Page 11 Page 12 Page 13 Page 14 Page 15 Page 16 Page 17 Page 18 Page 19 Page 20 Page 21 Page 22 Page 23 Page 24 Page 25 Page 26 Page 27 Page 28 Page 29 Page 30 Page 31 Page 32 Page 33 Page 34 Page 35 Page 36 Page 37 Page 38 Page 39 Page 400 2 9 5 6 1 5 9 0 2 5 3 8 4 0 3 0 2 1 9 3 6 3 9 0 2 2 5 0 3 2 2 0 2 5 3 8 3 8 7 0 2 8 4 3 3 7 3 0 2 8 4 3 3 6 5 0 2 5 3 8 0 4 9 0 2 1 8 4 2 2 4 6 2 4 8 0 9 7 1 6 7 9 5 Allergener: Allergener: Allergener: Allergener: Allergener: Allergener: Allergener: Allergener: Valencia marsipan basert på spanske kvalitetsmandler. Til overtrekk av bakverk og desserter. 21 % mandler Kartong 5 kg, 2 stk á 2,5 kg Kartong 5 kg, 2 stk á 2,5 kg Kartong 10 kg, 1 stk Kartong 10 kg, 2 stk á 5 kg Kartong 5 kg, 1 stk Mandler Mandler Uten allergen Mandler Mandler 15180 15168 15125 15039 15024 Marsipan Valencia Mandelbasert overtrekksmarsipan. Aprikosbasert overtrekksmarsipan med en ren og søt smak av mandler. God dekkevne, fin farge og lett å kjevle ut. Råmasse til kransekakebakverk. Mandelbasert overtrekksmarsipan. 25 % mandler Marsipan ekstra hvit, Odense Odense overtrekksmarsipan hvit 20/80 Kranse XX, Odense Marsipan Rød, Odense Mandler Mandler Mandler Egg og mandler Kartong 5 kg, 1 stk Kartong 5 kg, 1 stk Kartong 5 kg, 1 stk Kartong 10 kg, 1 stk Mandelbasert overtrekksmarsipan. 25 % mandler Mandelbasert overtrekksmarsipan. 25 % mandler Mandelbasert overtrekksmarsipan. 25 % mandler Ferdig kransekakemasse av uskollede mandler. Innholder 35 % mandler. Marsipan Grønn, Odense Marsipan Gul, Odense Marsipan Rosa, Odense Kransekakemasse Brun 15023 15022 15021 15020 MARSIPAN & KRANSEKAKEMASSER Ferdig kransekakemasse av skollede mandler. Innholder 35 % mandler. Fyrstekakemassen er klar til bruk. Den har god og fyldig smak og egner seg godt til fyrstekaker og annet makronbakverk. Allergener: Allergener: Allergener: Mandler Uten allergen Kransekakemasse hvit Fyrstekakemasse spesial Kartong 10 kg, 1 stk Spann 17 kg, 1 stk 15010 15060 Odense overtrekksmarsipan Odense kransekakemasse Odense overtrekksmarsipan er elastisk og lett å rulle ut. Den har god fyldig mandelsmak og tåler oppbevaring på både kjøl og frys. Odense kransekakemasse er smidig og lett å arbeide med. Den baker pent opp og gir bakverket en seig og smidig konsistens, og en fantastisk god smak. 19