Page 1 Page 2 Page 3 Page 4 Page 5 Page 6 Page 7 Page 8 Page 9 Page 10 Page 11 Page 12 Page 13 Page 14 Page 15 Page 16 Page 17 Page 18 Page 19 Page 20 Page 21 Page 22 Page 23 Page 24 Page 25 Page 26 Page 27 Page 28 Page 29 Page 30 Page 31 Page 32 Page 33 Page 34 Page 35 Page 36 Page 37 Page 38 Page 39 Page 400 4 7 1 9 7 8 7 0 2 5 3 8 4 3 7 0 4 2 8 0 2 7 7 0 2 1 9 5 9 7 2 0 2 7 1 9 3 9 1 0 2 6 3 7 5 2 8 0 2 1 9 7 0 6 9 0 2 1 9 3 4 5 6 0 2 7 1 9 4 0 9 0 4 7 1 9 9 6 9 0 2 1 9 2 6 8 0 0 2 1 9 2 3 9 1 0 2 2 7 0 2 8 8 0 2 2 1 1 3 8 1 Allergener: Allergener: Allergener: Allergener: Allergener: Allergener: Allergener: Allergener: Allergener: Allergener: Allergener: Allergener: Allergener: Pressgjær spesielt tilpasset søt gjærbakst som boller, pølsebrød etc. Tørket pressgjær, til alle typer gjærbakst. Pressgjær, til alle typer gjærbakst. Gluten er naturlige proteiner fra hvetemel. Kan brukes i alle brødtyper. Gluten forbedrer deigegenskapene, øker vannbindingsevnen, volum og produktets holdbarhet forbedres. Kartong 12 kg, 12 stk á 1 kg Kartong 5 kg, 10 stk á 500 g Kartong 12 kg, 12 stk á 1 kg Sekk 25 kg, 1 stk Flytende inaktiv surdeig av hvete. Gir økt smak og aroma, samt smidigere deig. Syrlig mild smak og nøytral lys farge. Bakehjelpemiddel til produksjon av Ciabatta. Anbefalt dosering 3-5 % av melvekt. Hevemiddel til muffins, pannekaker, vafler og andre småkaker. Gir ingen ettersmak. Frysemiddel og ferskholder i ett. Til gjærbakst. Anbefalt dosering 1 – 1,25 % av melvekt. Sekk 15 kg, 1 stk Sekk 25 kg, 1 stk Sekk 25 kg, 1 stk Sekk 20 kg, 1 stk Uten allergen Uten allergen Uten allergen Gluten Gluten Gluten Gluten Gluten 80013 8007 80011 34060 30402 15442 12606 12168 ID Hvetesur Ciaplus Ireks Bakepulver Perma soft Flytende inaktiv surdeig av rug. Gir økt smak og aroma, samt smidigere deig. Syrlig rugsmak og nøytral farge. Tørket pressgjær til alle typer gjærbakst. Allergener: Allergener: Gluten Uten allergen Bøtte 15 kg, 1 stk Sekk 18 kg, 1 stk 30502 11120 Gjær fersk søte deiger Idun tørrgjær original, 500 g Gjær fersk orginal blå, 1 kg Hvetegluten ID Rugsur Idun Tørrgjær original Sekk 20 kg, 1 stk Sekk 25 kg, 1 stk Sekk 20 kg, 1 stk Sekk 20 kg, 1 stk Uten allergen Gluten Gluten Gluten Frysemiddel til alle typer gjærbakst. Anbefalt dosering 1 -2 % av melvekt. Bakehjelpemiddel til langtidsholdbare/ skåret brød. Gir godt volum og holdbarhet. Anbefalt dosering 1,5-2 % av melvekt. Bakehjelpemiddel til ferskholdning i hvetebakst. Gir meget myk og saftig krumme. Dosering 0,8 – 1 % av melvekt. Bakehjelpemiddel til alle typer brød. Gir meget god produksjonsstabilitet og ferskholdning. Anbefalt dosering er 1 % av melvekten. 12167 12113 12018 12014 Perma Combisur Soft Idun Fersk Hvetebakst Idun Brødbakst GJÆR, SURDEIG OG BAKEHJELPEMIDDEL 0 2 1 9 6 3 1 9 Uten allergen Fint raffinert salt til bruk i blant annet bakverk. Sekk 25 kg, 1 stk 47032 Salt 11