Page 1 Page 2 Page 3 Page 4 Page 5 Page 6 Page 7 Page 8 Page 9 Page 10 Page 11 Page 12 Page 13 Page 14 Page 15 Page 16 Page 17 Page 18 Page 19 Page 20 Page 21 Page 22 Page 23 Page 24 Page 25 Page 26 Page 27 Page 28 Page 29 Page 30 Page 31 Page 32 Page 33 Page 34 Page 35 Page 36 Page 37 Page 38 Page 39 Page 40Allergener: 0 4 1 3 3 0 2 1 0 2 9 9 3 2 6 9 0 4 2 8 0 4 9 1 0 2 5 5 2 5 1 1 0 2 5 5 2 4 9 5 0 2 9 8 9 4 4 0 0 2 9 9 2 7 7 4 0 2 9 9 2 7 8 2 0 2 9 8 9 7 2 1 0 2 9 8 9 6 6 3 0 2 2 5 0 7 8 5 Allergener: Allergener: Allergener: Allergener: Allergener: Allergener: Allergener: Allergener: Allergener: Allergener: Allergener: Allergener: Egg, gluten og melk Gluten Uten allergen Egg og mandler Egg og mandler Egg,gluten,mandler,melkogsoya Kartong 4 kg, 4 stk á 1 kg Kartong 2,9 kg, 195 stk 15 g Kartong 3 kg, 6 stk á 515 g xx kg, xx stk xx kg, xx stk Kartong 3,2 kg, 4 stk á 800 g Glasur i praktisk sprøytepose klar til dekorering. Tines 15 min. i romtemperatur og stekes av ved 190 grader i ca. 20 min. Rulladebunnene egner seg godt til store kaker eller til rullekaker, fryst. Med bringebærsyltetøy og krem. Tines 6 timer på kjøl. Denne egner seg spesielt godt til mousse- og fruktkaker. Inneholder kun mandler,fryst. Denne egner seg spesielt godt til mousse- og fruktkaker. Inneholder kun mandler, fryst. 500604 500626 500582 Melisglasur i sprøytepose Butterdeigsformer Rulladebunn kapsel 38x52 cm 500381 500380 500149 Mandelbunn 22 cm Mandelbunn 18 cm Marsipankake rund Egg, gluten, melk og soya Egg, gluten og melk Egg, gluten og pekannøtter Egg,gluten,melkoghasselnøtter Kartong 7,5 kg, 20 stk à 375g Kartong 2,3 kg, 15x155 g Kartong 2,5 kg, 15 stk á 165 g Kartong 4,6 kg, 48 stk á 96 g Med bringebærsyltetøy og krem. Tines 3 timer på kjøl. Med vaniljekrem og fløte. Tines 4 timer på kjøl. Forhevet. Stekes av ved 190-200 grader i 15-17 min. Forhevet. Stekes av ved 190-200 grader i 17-19 min. 500053 500091 500089 500052 Marsipankake Napoleonskake Wienerpecan Prinsessestang BAKE-OFF 0 2 9 8 9 6 9 7 0 4 5 1 0 4 5 9 Kartong 4,8 kg, 48 stk á 100 g Kartong 4,5 kg, 50 stk á 90 g Forhevet. Stekes av ved 190-200 grader i 16-18 min. Frossen croissant med smør, forhevet og klar til steking. Egg, gluten og melk Uten allergen 500051 500722 Spandauer uten nøtter Croissant med smør Kartong 14 kg, 20 stk á 700 g Tines 15 min. i romtemperatur og stekes ved 190 grader i 16-18 min. Gluten 500830 Napoleonsbunner 35