b'NAPOLIItaliensk FirkantpizzaNAPOLI ITALIENSK FIRKANTPIZZAForstekt, tynnbunnet og firkantet pizza, bakt i vedfyrt steinovn p ekte italiensk vis.Bakt i vedfyrt steinovn Rustikk utseende Mild tomatsaus Tilberedning og allergenerLIGGETID65C i 30 minutterHIGH SPEED OVN (MERRYCHEF) Hel pizza (fra kjlt tilstand): - E2s: 1 min 100% vifte/50 mikro 30 sek 100% vifte - E3: 1 minutt 50% mikro 1,30 minutt kun vifte Halv pizza (fra kjlt tilstand): - E2s: 1 min 100% vifte/30 sek 100% vifte - E3: 1 minutt 35% mikro 1,30 minutt kun vifte CONVECTION-OVN 1. Varm opp ovnen til 180C2. Fjern emballasjen, topp bunnen mednskede ingredienser og sett pizzaenmidt i oven 3. Stekes i 8-10 min. ALLERGENERMelk, Gluten (Hvete)Kan inneholde spor av: Fisk, SoyaEPD-nrVarenavn Vekt/krt Ant/krt Strekkode5252663 Napoli Italiensk Pizzabunn Firkantet, 264g 3,96 kg 15 stk052526635252648 Napoli Italiensk Pizza m/Salami Firkantet, 389g 4,67 kg 12 stk052526489'