b'TAKE AWAY Take AwayTake Away pizzaer en favoritt blant nordmenn og har et stort potensial i convenience-kanalen. Ofte er bensinstasjoner og kiosker et samlingspunkt for de lokale eller et sted mange kjrer forbi til og fra jobb og/eller hytten. Vedtilby take away pizza vil en kunne n nye kunder og dermed ke omsetningen. ENKEL MODERAT AVANSERTSORTIMENT New York Square pizza Chicago Deep Pan, pizzabunnR pizzabunnFirkantpizza Amerikansk PizzabunnStabburet PizzatoppingChicago Deep Pan, ferdigtoppet Napoli PizzabunnStabburet PizzatoppingHNDTERING Ta opp dagsbehovet for pizza fraPizzabunn tas ut fra frys,toppesLegg fryste pizzabunner i smurte frys og sett det p kjl dagen fr.med ost, grnnsaker og Stabburetpizzapanner.Ta pizza fra kjl og stek opp pPizzatopping og stekes i convec- Heves enten i raskeskap (1,5-2,5 t) bestilling. tionovn fr den legges i praktiskeller tildekkettake away emballasje i romtemperatur (5 - 8 t)Etter steking legges pizzaen iToppes med ost, grnnsaker og praktisk take away emballasje Stabburet PizzagarnityrEtter steking legges pizzaen ipraktisk take away emballasjeSTEKING New York Square Pizza Chicago Deep Pan R Pizzabunn:Convectionovn:Convectionovn:Pizzaovn:190C i ca. 8 min. 200C ca. 5-8 minutter 260C i ca. 8 min (Niv 4 p over/undervarme)Firkantpizza: Napoli Pizzabunn:Convectionovn: Convectionovn:Convectionovn: 210C i ca. 7 min. 180C i ca. 6-10 minutter 210C i ca. 8 minMerryChef:Fase 1: 250 C, 01:30 min. 85 % microFase 2: 250 C, 01.35 min, 15 % microUTSTYRConvectionovnConvectionovnMerryChefConvectionovn PizzaovnPizzarack/Pizzapanner/ HeveskapEMBALLASJE Take Away emballasje Take Away emballasje Take Away emballasje61'