b'Dine In DINE IN Dine In er perfekt for strre brukersteder med egen spiseavdeling hvor kundene kan ta en lengere mat-pause. Kunden bestiller pizza fra menyen, setter seg og slapper av. Nr pizzaen er ferdigstekt vil kunden f pizzaen servert p et praktisk serveringsfat. Dine In som konsept byr p den beste kvaliteten ved produktet, alltid nystekt pizza. Ditt brukersted har heller mindre svinn ved dette konseptet siden man steker etter bestilling. ENKEL MODERAT AVANSERTSORTIMENT New York Square pizza Chicago Deep Pan, pizzabunn R pizzabunnFirkantpizza Stabburet Pizzatopping Stabburet PizzatoppingChicago Deep Pan, ferdigtoppet Amerikansk PizzabunnNapoli PizzabunnHNDTERING Ta opp dagsbehovet for pizza fra frysPizzabunn tas ut fra frys,toppesLegg fryste pizzabunner i smurte og sett det p kjl dagen fr. Ta pizzamed ost, grnnsaker og Stabburetpizzapanner.fra kjl og stek opp p bestilling. EtterPizzatopping og stekes i convec- Heves enten i raskeskap (1,5-2,5 t) steking legges pizzaen p et praktisktionovn eller MerryCheffr deneller tildekketserveringsfat og serveres kunde legges p et praktisk serveringsfati romtemperatur (5 - 8 t)og serveres kunde Toppes med ost, grnnsaker og Stabburet Pizzagarnityr fr den stekes i convection- eller pizzaovn fr den legges p et praktiskserveringsfat og serveres kundeSTEKING New York Square Pizza Chicago Deep Pan R Pizzabunn:Convectionovn:Convectionovn:Pizzaovn:190C i ca. 8 min. 200C ca. 5-8 minutter 260C i ca. 8 min (Niv 4 p over/undervarme)Firkanptizza Napoli Pizzabunn:Convectionovn:Convection:Convectionovn: 210C i ca. 7 min 180C i ca. 6-10 minutter 210C i ca. 8 min MerryChef:Fase 1: 250 C, 01:30 min. 85 % microFase 2: 250 C, 01.35 min, 15 % microUTSTYRConvectionovn MerryChef Convectionovn Convectionovn PizzaovnPizzarack/Pizzapanner/ Heveskap65'