b"Ingrediensoversikt VarenavnIngredienserGrandiosa Fredagspizzahvetemel, vann, ost 17% (Jarlsberg, mozzarella), kjttdeig 11%, (storfekjtt, vann, lk, stivelse, salt, 8x540 g hvetefiber, sukker, krydder, stabilisator (E450, E451), antioksidant (301)), tomatpur, potetchip 5% (potet, Epd-nr.: 5665138 rapsolje, krydder), tomat 4%, rapsolje, gjr, sukker, krydder, salt, aroma.Stabbur-Makrell grovhakketmakrellfilet 60 %, tomatsalsa 40 % (tomatpur, rapsolje, lk, paprika, trket tomat, salt, antioksidant salsa 2x80 g (askorbinsyre, sitronsyre), krydder, aroma (inneholder sennepsolje)).Epd-nr.: 5660568Stabbur-Makrell grovhakketmakrellfilet 60 %, tomatsaus 40 % (tomatpur, vann, rapsolje, salt, antioksidant (askorbinsyre, sitronsyre)).tomat 2x80 gEpd-nr.: 5660550BigOne Giants Mighty MeatIngredienser pizza: hvetemel, vann, cheddar 10 %, mozzarella, kjttboller 10 % (kjtt fra norsk 810 g storfe, vann, ost, stivelse, salt, aroma, hvetefiber, fennikel, hvitlk, krydder, gjrekstrakt, antioksidant Epd-nr.: 5343454 (E301)), tomatpur, pepperoni 5 % (kjtt fra norsk storfe, vann, krydder, salt, stivelse, melkeprotein, sukker, druesukker, hvetefiber, stabilisator (E450, E451), konserveringsmiddel (E250)), maismel, gjr, rapsolje, krydder, sukker, salt, maltet hvetemel, hevemiddel (E341, E450, E500), stivelse, enzymer, melbehandlingsmiddel (E300). Krydderet er bestrlt. Ingredienser dressing: vann, rmme (28 %), rapsolje, trrmelk, sukker, fortykningsmiddel (stivelse, johannesbrdkjernemel, xantangummi), salt, myseprotein, hvitlk, aroma, sitronjuice (av konsentrat), surhetsregulerende middel (melkesyre, eplesyre), gresslk, krydder, konserveringsmiddel (sorbinsyre). Krydderet er bestrlt.BigOne Giants Ham'n BeefIngredienser pizza: hvetemel, vann, cheddar 9 %, mozzarella, skinke 6 % (svinekjtt, vann, salt, 825 g rosmarinekstrakt, stabilisator (E450, E451), konserveringsmiddel (E250), antioksidant (E301), rkaroma), Epd-nr.: 5678396 krydderkjttdeig 6 % (storfekjtt, vann, stivelse (potet), salt, aroma, krydder, hvetefiber, sukker, gjrekstrakt, stabilisator (E450, E451), antioksidant (E301)), tomatpur, lk 2 %, maismel, gjr, rapsolje, grnn jalapeno 1 %, salt, sukker,maltet hvetemel, hevemiddel (E341, E450, E500), krydder, oregano, stivelse, enzymer, melbehandlingsmiddel (askorbinsyre). Ingredienser dressing: vann, rmme 28 %, rapsolje, trrmelk, sukker, fortykningsmiddel (stivelse, johannesbrdkjernemel, xantangummi), salt, myseprotein, hvitlk, aroma, sitronjuice (av konsentrat), surhetsregulerende middel (melkesyre, eplesyre), gresslk, krydder, konserveringsmiddel (sorbinsyre). Krydderet er bestrlt.Nora Husholdningserterfriske erter i en lake av vann og salt.12 x 410 gEpd-nr.: 5657317Nora Selskapserter 12 x 410 g friske erter i en lake av vann og salt.Epd-nr.: 5657341TOROGrnnsakslasagnelasagneplater 64% (durumhvete), tomat 7%, hvetemel, maisstivelse, ostepulver (smelteost, (hvitost,salt), 203 g skummetmelk), salt, lk, aroma, sukker, rapsolje, urter (oregano, persille, basilikum, timian), krydder, Epd-nr.: 5656483 hvitlk, fargestoff (paprikaekstrakt)TORO Grnnsaksbolognesepasta 64% (durumhvete), grnnsaker (tomat 8%, lk, sellerirot), sukker, aroma, salt, stivelse (mais, potet), 211 g gulrotekstrakt, rapsolje, basilikum, krydder, hvitlk, fargestoff (paprikaekstrakt). Kan inneholde spor av eggEpd-nr.: 5656418TORO Chili sin Carneris 67 %, grnnsaker (lk, tomat, paprika), sukker, maisstivelse, salt, krydder, aroma, spisskummen, 190 g chilipepper, hvitlk, fargestoff (paprikaekstrakt), kajennepepperEpd-nr.: 5656475TORO Indisk Linsegrytelinser 45 %, maisstivelse, aroma, sukker, solsikkeolje, salt, kokosmelk 4 %, krydder, hvitlk, lk, ingefr, 106 g koriander, glukosesirup, gjrekstrakt, sort pepper, maltodekstrin, melkeprotein, lime, chili (chilipepper, Epd-nr.: 5656467 kajennepepper), paprika. Kan inneholde spor av glutenTORO Tomatsuppefullkorns makaroni 31 %(fullkorn durumhvete 55%, durumhvete), tomat 19 %, maisstivelse, hvetemel, Fullkornsmakaroni 127 g sukker, salt, skummetmelk, rapsolje, aroma, lk, gjrekstrakt, fargestoff (paprikaekstrakt)Epd-nr.: 565736650 NYHETER B1FEBRUAR 2021"