b'FINN DIN PIZZAI denne delen av brosjyren har vi sammen med vre pizzaeksperter laget en oversikt som hjelper deg n ditt pizzapotensial. I denne brosjyren har vi tatt utgangspunkt i tre spisesituasjoner dine kunder har:1) Take Away, 2) GrabNGo og 3) Dine In.Take Away Pizza vil si at kunden ringer og bestiller pizza eller bestiller pizzaen p brukersted. Kunden fr pizzaen i en praktisk emballasje og drar videre. Take Away Pizza kan gjre enkelt, har mindre svinn og er derfor en favoritt. Take Away Denne spisesituasjonen er en mulighet tiln kunder som ikke har anledning tilstoppe innom for en lengre pauseGrabNGo er perfekt for kunden som er smsulten og nsker en mindre matbit p farten. GrabNGo kan driftes bde kjle- og varmeholdt. Den kan enten eksponeres GrabNGo i kjlemonter og stekes p bestilling, eller stekes opp og eksponeres i varmeskapDine In er perfekt for strre brukersted som har egen spise-avdeling hvor kunden kan ta en lenger matpause. Kunden bestiller opp pizzaen, setter Dine In seg ned og fr pizzaen servertAlle brukersted er ulike. Derfor har vi utviklet en liten tabell som kan hjelpe deg medvelge det konseptet som passer ditt brukersted. Vi har pizzaen til ditt konsept! Dine In Dine InDine In Dine InSTOR BRUKERSTED Take Away Take Away Take Away Take AwayGrabNGo GrabNGoGrabNGo GrabNGo (Varmeholdt)Take Away Take AwayTake Away Take AwayMINDRE BRUKER-STED GrabNGo GrabNGoGrabNGo GrabNGo (Varmeholdt)LITE TRAFIKK STOR TRAFIKK50'