b'BRUKERVEILEDNINGP R BUNNERTilberedning i heveskapBunner settes opp fra frossen tilstand i panner og settes i rack. Det er viktig at disse tines i minimum en time fr de settes i heveskap som er innstilt p 37 grader og 65-70% fuktighet. Om det er for mye fuktighet i skapet kan man f problem med at det blir for mye vann i kanten rundt bunnen, noe som kan gi en drlig stek. Heves opp til de nr litt under kanten p pannen. Hevetid ca. 90-120 min, dette kan variere noe. Om disse skal st til dagen etter er det viktig at man bare hever bunnene 60-70% ferdig. Rack m dekkes med plastsekk ved oppbevaring p kjl. Ved bruk av bunner dag 2 er det viktig at bunnene tas ut i romtemperatur i 60 min fr stek, eller i heveskap i ca. 30 min. Tilberedning i romtemperaturBunner settes opp i panner og heves i rack. Viktig at disse tines i minimum en time uten plast i romtemperatur fr de tildekkes med plastsekk. Heves opp til de er litt under kanten p pannen. Dette tar mellom 7-8 timer. Om disse skal st til dagen etter er det viktig at man bare hever bunnene 60-70% ferdig. Rack m dekkes med plastsekk ved oppbevaring p kjl. Ved bruk av bunner dag 2, er det viktig at bunnene tas ut i romtemperatur i ca. 60 min fr stek.Tilberedning med program over nattBunner settes opp fra frossen tilstand p dag/kveld dagen fr. Lagringstemperatur i skap settes p 2 grader med fuktighet 50%. Tiden p denne settingen settes til 120 min fr nsket sluttprodukt. Skap settes p 20 grader med fuktighet 55%. Tiden p denne settingen settes til 30 min. Skap settes p 36 grader med fuktighet 60%. Tiden p denne settingen settes til 80 min. Skap stilles da med til kjl hvor bunnene blir lagret p 3 grader med fuktighet 50%.Tider p de ulike programmene m tilpasses, forf riktig heving p bunnene. Det er viktig at bunnene ikke er for mye hevet nr de skal lagres p kjl. 11'