b'Lite er bedre enn en skikkelig tykk, grov og saftig burger. Derfor jobber Stabburet Hamburger fortilby de beste burgerne du kan servere dine kunder - en burger du kan vre stolt av.Stabburet har en lang burgertradisjon og har vrt med pforme det norske markedet. Mye har skjedd siden vi lanserte Stabburet Hamburger p 1970-tallet. Vi spiser mer burger enn noen gang og vi har hyere forventinger til hva en god burger er i dag. Forlevere p kunders forventninger jobber vi hele tiden medutvikle produkt, serveringsmter og hvordan vi kommuniserer med kunder. I denne brosjyren hjelper vi degfinne burgeren som passer din ambisjon, ditt utstyr og kundene du nskerservere. Vi har burgere tilpasset forskjellige kjkken og utsalgssteder slik at det alltid skal finnes en god burgerf tak i uansett hvor du er. Bli med oss p reisen og skap gode burgeropplevelser.EN STOLT BURGERHISTORIEProdusert og kvernet i Fredrikstad1970-tallet Stabburet lanserer sine frste hamburgere. 1983 Stabburet introduserer 100%`n som i dag er kjent som Stabburet Original Hamburger. 1999Stabburet utvikler en hamburger som kan tilberedes i kiosker og bensinstasjoner uten avtrekk. Dette blir starten p hamburger-servering i kiosk og langs vei. 2'