b"MEXI BOWL10 porsjonerMEXI BOWLDETTE TRENGER DU:TIL TOPPING50 g KorianderNATURLI Farse (5672068) 500 g Nachochips100 g Syltet jalapeno 60 g Lime400 g Peacamole (se oppskrift p side 2 40 g Alfalfaspireri NATURLI' Cookbook) 250 g Agurk200 g TORO Krydderiet Tacokrydder (985325) FREMGANGSMTE1.Stek NATURLI Farse fra fryst tilstand, SALATBASE med litt plantebasert olje i ca. 5 minutter. 1 kg Grnn spisskl Tilsett tacokrydder og vann.500 g Hjertesalat500 g Grnnkl 2. Pico de Gallo og Peacamole:2 stk Agurk se fremgangsmte side 5, baseoppskrifter Pico de Gallo i NATURLI' Cookbook6-7 stk Tomater2 stk Rdlk 3.Salatbase: Finsnitt grnn spisskl,2 Potter koriander hjertesalat og grnnkl eller bruk noe 5 Lime salat du allerede har -gjerne en kl-type, Peacamole da det gir crunch og er fiberrikt. Kutt 5 stk Avokado agurk i terninger og tilsett til salatbasen.1,2 kg Fryste Erter7 ts TORO Krydderiet Hvitlk (578435) 4. Montering: Legg salaten i bunnen av 5 ts TORO Krydderiet Lkpulver (636126) en skl og skvis over limesaft. Legg p 2 dl Sitronsaft NATURLI Farse, Peacamole, Pico de Gallo og pynt med f.eks. alfalfa spire, koriander, jalapenos og nachochips.22 NYHETER & INSPIRASJON B3SEPTEMBER 2021"