b'NATURLI Chick FreeEPD nr Varenavn Vekt krt Stk krt Allergener 5562582 NATURLI Chick Free 4,000 kg1 -Tilberedning: Stekepanne middels-hy varme (170-180 grader) med vegansk smr eller olje. Stek i noen f minutter til den har en gyllen overflateNATURLI FarserEPD nr Varenavn Vekt krt Stk krt Allergener 5671904 NATURLI Formbar Farse 3,000 kg1 Soya5672068 NATURLI Farse3,000 kg1 SoyaTilberedning:NATURLI Formbar Farse Fordel fryst produkt utover en flate, og tin i romtemperatur i 30 - 60 minutter elleri kjleskap i opptil 24 timer. Hurtigtining anbefales ikke. Smaksett med f.eks. krydder, urter, bnner og grnnsaker og form til nsket fasong. Varm til en kjernetemperatur p 70 C p en stekeplate eller i varmlufts-ovn. Merk: Kjlt produkt er enklestarbeide medNATURLI Farse: Standard tilberedning: Kan stekes, ca. 6 min. Middels temperatur.NATURLI BurgereEPD nr Varenavn Vekt krt Stk krt AllergenerVekt x antall5501846 NATURLI Burger 5,850 kg 39 Soya 150 g x 39 stk5624846 NATURLI Stekt Burger5,712 kg 51 Soya 112 g x 52 stkNATURLI Stekt BurgerNATURLI Burger Frityr: Ved 180C i 4 min. Convection-/varmluftsovn: P brett, p bakepapir Varmluftsovn: Fra frossen ved 170C i ca. 20 min.,-225 Ctint noe kortere. Faltgrill: Ca. 180 C i 12 min, stek p bakepapir. Convection ovn: Fra frossen ved 200C i ca. 10 min.,-Stekepanne: middels varme3-4 min p hver sidetint noe kortere. Kjernetemperatur: 72 C Flatgrill: Varmes p stekeplate fra frossen tilstand p middels varme i ca. 4 min p hver side, fra tint noe kortere. Kjernetemperatur: 65CNATURLI BollerEPD nr Varenavn Vekt krt Stk krt Allergener 5658729 NATURLI Boller 12 g 6,048 kg 504 -Convection-ovn: Varm alltid fra fryst tilstand. Varm til en kjernetemperatur p +70 C.Forvarm ovn, 160 C, 20 % damp, 10-14 min.Kan ogs stekes.24025296-naturli-opskriftsfolder-v6.indd 28 19/01/2021 09.00'