b'BjrnsBurgertipsBjrn er Key Account Manager for Out Of Home og en av vre fremste burgereksperterGod planlegging og mise en place: fransk for: alt er p plass er avgjrende for det perfekte sluttresultatet.Gode rutiner for perfekt resultat, finn den optimale steketemperaturen for din burger.Stekes med kjrlighet og innlevelse for den mest saftige burgeropplevelsen.En perfekt hamburger fortjener den beste montering, finn ett spennende brd og noen friske grnnsaker kombinert med oster, sauser og kompotter.Perfekt tilberedt, innpakket i mye av det beste garnityr.Hjemmelaget utseende og stekt p huset med stolthet, monteres med alt av det gode.Ved steking i panne, pensle hamburger med fettet, fr servering forf med alle smakene.Beef og Signature stekes fra tint til en kjernetemp p 67C, hviles opp til 72C.Skann koden for tilberedning av alle vre hamburgere:SORTIMENT:EPD nr Varenavn Vekt/krt Stk/krt Allergener Strekkoder4967626 Stabburet Stekt Beef Hamburger 120 g 6,48 kg 54 stk Melk 049676264967709 Stabburet Stekt Beef Hamburger 160 g 6,40 kg 40 stk Melk049677092874485 Stabburet Stekt Basic Hamburger 115 g 6,56 kg 57 stk Melk0287448526'