b'SUPPERStpotet- ogGulrotsuppe Fremgangsmte:med eple og rde linser 1. Smelt smret i en panne. Ha i stpotet, gulrot, lk og epler. La det hele surre p middels varme under 10 porsjoner omrring, til lken er blank. Cirka 10 minutter.2. Tilsett linser og krydder og la alt surre i 1 minutt. 150 g smr/margarin4 stk store stpoteter, i terninger 3. Ha i vann og buljong og la koke under lokk p middels varme til grnnsakene og linsene er mre, 6 stk store gulrtter, i terninger cirka 30 minutter.2 stk epler uten skall, i terninger4. Kjr suppen til en glatt pur med stavmikser. 2 stk lk, i terningerKok opp suppen igjen og tilsett vann til nsket 200 g rde linser konsistens. Smak til med konsentrert grnnsaksfond om ndvendig.1 ts frisk ingefr, hakket1 ts TORO Krydderiet sort pepper malt 5. Server den nydelige suppen med litt brd, ferske urter og gresk yoghurt p toppen. 1 ts TORO Krydderiet malt spisskummen1 ts TORO Krydderiet malt chili1 ts TORO Krydderiet malt paprika2 l vann18 gTORO Proffkjkken Grnnsaksbuljonge.v. TORO Proffkjkken Grnnsaksfond Serveres med: brdferske urter gresk yoghurtTORO Proffkjkken har etbredt sortiment av buljonger, krafter og fond somsikrer smaken psuppen2771541 TORO Proffkjkken Grnnsaksbuljong 256 l5665088 TORO Proffkjkken Grnnsaksfond 35 l592337 TORO Krydderiet Sort Pepper malt400 g2541910 TORO Krydderiet Spisskummen malt 62 g 592105 TORO Krydderiet Paprika malt 400 g637017 TORO Krydderiet Chili malt 400 g'