Espens Pizzatips • Bruk gjerne en osteblanding med mozzarella for strekken sin skyld og en kraftigere ost for smaken sin skyld. • Legg osten på sausen, og deretter på resten av ingrediensene. Hvis du legger osten på toppen som et gratineringslag blir ingrediensene kokt under osten, og du risikerer at rått fyll ikke blir tilstrekkelig stekt. • Legg alltid rått kjøtt på til slutt for å sikre gjennomsteking. Pass også på at det ikke er for store biter. • Ikke bruk for mye topping. Italienske pizzaer har tradisjonelt noen få enkle ingredienser, mens amerikanske kan ha noe mer topping. • Mye topping kan også legges på etter steking, f.eks. spekeskinker, salat og krydder. • Stek på riktig temperatur og pass på etter over og undervarme. Her varierer hva som er riktig ut i fra om du skal steke amerikansk eller italiensk, og om du bruker forstekt bunn eller rå. • Pizza kan brukes til mer enn du tror. Har du forsøkt en liten appetittvekker til forrett, eller en dessertpizza med pære og gorgonzola?