De neste årene jobber vi med å stadig løfte kvaliteten. 2012 vinner Stabburet Beef Hamburger (den gang New Yorker) Gull i NM i kjøtt. Vi er først ute med å PIMPE hamburgeren for å løfte spiseopplevelsen og modernisere kategorien. Vi lanserer Stabburet Signature Hamburger, en tykkere, grovere og saftigere hamburger med hjemmelaget utseende. Vi tar med dette for alvor del i det voksende premium markedet. Vi lanserer Stabburet Smokey Signature Hamburger – smaken av grill uten ild - I 2018 relanserer vi hele vår hamburgerportefølje. Hensikten er å løfte kvaliteten og styrke konkurransekraften til våre kunder. Våre kunder skal vokse mer enn konkurrentene. I tillegg til relanseringen har vi styrket kompetansen til våre salgskonsulenter. Vi skal sikre hamburgerperfeksjon ute hos våre kunder. En hamburger skal være tykk, grov og saftig Stabburet Hamburger etterstreber å ha de møreste og saftigste hamburgerene på markedet, med god ren kjøttsmak. Vi bruker førsteklasses råvarer. Videre besitter vi den råeste teknologien på markedet og har tenderform* for å lage stående fiber og en god kjøttstruktur. Vår kompetanse på kjøtt, teknologi og hamburger skaper det den ultimate smaksopplevelsen. En hamburger blir så god som du steker den Tilbered hamburgeren fra fryst og ikke snu den før den har fått en fin stekeskorpe (ca 2 min.) Tenk at du steker en biff og gir kjøttet et skall for å holde saftigheten inne i produktet. Da får du en saftig og god hamburger og gir kundene dine en fantastisk spiseopplevelse. En hamburger skal være gjennomstekt, men ikke overstekt. Vi har matsikkerhet i fokus og anbefaler derfor at hamburgerne skal ha en kjernetemperatur på 72°C før servering. For å oppnå dette steker du hamburgerne til en kjernetemperatur på ca 68°C og lar den hvile seg opp de siste gradene. Selve hamburgeren og tilberedningen er svært viktig for en god hamburgeropplevelse, men tilbehøret spiller også en svært viktig rolle. I flere år har vi jobbet med å sette fokus på dette gjennom PIMP YOUR BURGER. Dette er viktig for å tilfredsstille en stadig mere kresen forbruker, differensiere deg fra konkurrentene og ikke minst øke verdien pr. servering. Det gir større konkurransekraft og mulighet til økt brutto for din butikk. I denne brosjyren har vi samlet våre beste monteringer og tips. - Bla om å la deg inspirere! Enjoy! *les mer om tenderform på side 4 HAMBURGERPERFEKSJON 2012 2014 2015 2016