PIMP YOUR HOMEMADE BURGER DISH Instruksjoner 3 stk Gulrøtter ¼ stk Hodekål 1 dl Idun Base Majones 1 dl Lettrømme 1 ts salt 1 ss sitronsaft 1 ts nykvernet pepper Snitt gulrot og hodekål fint, bruk gjerne et rivjern, og legg det i en bolle. Ha Idun Base Majones, rømme, salt, sitronsaft og pepper i en annen bolle, og rør godt. Bland rømmedressingen med gulrot og hodekål. Server. Slik lager du coleslaw Instruksjoner 6 store poteter 4 stk vårløk ½ stk løk 2 ss finhakket sulteagurk 1 ss lake av sylteagurk 5 dl lettrømme 4 ss Idun Base Majones 1 ss soyasaus ½ ts tabasco ½ ts TORO Salt ¼ ts TORO Pepper Skrell potet og kok dem i en kjele med vann til de er møre. Hell av kokevannet og avkjøl potetene. Del dem i passe store terninger. Bland alle ingrediensene til dressingen. Smak til med salt og pepper.  Vend potetene inn i dressingen. Sett potetsalaten kjølig et par timer før servering.  Slik lager du potetsalat Instruksjoner 2 stk rødløk 1 båt hvitløk 1 ½ dl vann 1 dl sukker ½ dl eplecidereddik ½ salt ¼ ts hel pepper Kok opp hvitløk, vann, sukker, eddik og salt i en kasserolle. Legg i rødløk når sukker og salt har løst seg opp. La det småkoke i 2 minutter. Trekk kasserollen av platen og avkjøl. Oppbevar gjerne syltet rødløk på glass med lokk. Slik lager du syltet rødløk