1983 1999 1970-tallet Vi lanserer våre første hamburgere. Vi utvikler en hamburger tilpasset hamburgermaskin, som gjør det mulig å tilberede hamburger uten avtrekk. Dette blir starten på hamburgerservering i KBS kanalen Vi lanserer «100%’n», som i dag heter Stabburet Original Hamburger. Dette gjør vi samme året som store internasjonale kjeder (inkl. McDonalds) etablerer seg i Norge. Mye har skjedd i hamburgermarkedet siden vi lanserte vår første hamburger på 70-tallet. Hamburgermarkedet har vokst enormt, og de siste årene har hamburgeren beveget seg fra å regnes som junk food med en smal målgruppe, til å bli «stueren» mat som selv venninnegjengen kan gå ut å kose seg med. Hamburger har blitt den nye biffen og alles favorittmat. Forbruker stiller høyere krav til dagens hamburger! Den skal være tykkere, grovere og saftigere enn hamburgerne vi fikk før årtusenskiftet. Vi som forbrukere forventer mer av selve hamburgeren, toppingen, tilbehøret og serveringer. EN STOLT HISTORIE