1684026 4349437 650317 4344198 4186367 1929132 1929041 1460294 1083633 1830082 1689603 2132066 1827229 862920 943266 4591103 801167 TORO Julesild 2,9 kg TORO Julesild 500 g Vossafår 91 g Stabburet 3XL Lettrøkt Bratwurst 180 g Stabburet 3XL Grov Chorizo 180 g Stabburet Mors Kjøttboller 14 g Stabburet Mors Spanske Kjøttboller 14 g Stabburet Kylling & Kalkunnuggets 22 g Stabburet Bacon i skiver u/svor 500 g Stabburet Kjøttdeig Stekt 5 kg Nora Rødkål Hjemmelagede Poser 1,8 kg Idun Sennep Grov 275 g Idun Sweet Chili 910 g TORO Sweet & Sour Saus ferdig 3 l TORO Pasta & Pizzasaus ferdig 3 l TORO Pastasaus Tomat og Urter 7 l Vestlandslefsa Den Originale tørr ( à 20 lefser) 2 stk 6 stk 33 stk 40 stk 40 stk 432 stk 432 stk 227 stk 10 stk 2 poser á 2,5 kg 5 stk 6 stk 6 stk 1 stk 1 stk 2 stk 10 stk 5,80 kg 3,00 kg 3,00 kg 7,20 kg 7,20 kg 6,05 kg 6,05 kg 4,99 kg 5,00 kg 5,00 kg 9,00 kg 1,65 kg 5,46 kg 3,00 kg 3,00 kg 2,06 kg EPD-nr Varenavn Stk/Krt Vekt/Krt Allergener Fisk Fisk - Melk Melk, selleri Melk Melk, selleri Hvete - - - Sennep - Selleri - - Hvete, melk Stabburet 3XL Grove Chorizopølser Mango Grønn Oliven Små trespyd TORO Sweet & Sour sauce 3 stk 1 – 2 stk 30 stk 20 stk 0,5 l Tilberedning: Nuggets varmes i ovn, 180 – 200 grader i ca. 15 min. Anrettes og pyntes med en cocktailpinne med revet mozzarellaost og en halv minitomat. Stabburet Nuggets Mozzarellaost Minitomater Cocktailpinner Idun Sweet Chili saus (egen skål) 20 stk 150 – 200 g 20 stk ½ l Nuggets på pinne: Stabburet 3XL Lettrøkt Bratwurst TORO Wraps Tortillas Idun Sennep Nora Rødkål 3 stk 3 – 4 stk 90 g 600 g TORO Julesild Pumpernikkel brød/mørkt rugbrød Smør Dill Appelsin (til pynt) 400 g 1 stk Tilberedning: Grov Chorizopølse deles i 9 biter, stekes i panne eller ovn til de er gyldene. Mango i terninger og oliven tres på spyd og stikkes i pølsen. Sweet & Soursaus varmes opp, pølsene legges på toppen av sausen. Grov Chorizopølse: Tilberedning: Lettrøkt Bratwurst deles i biter og stekes i panne eller ovn til de er gyldne. Hele wrapsen smøres med sennep. Rødkål fordeles utover lefsen. Pølsene leges inn i wrapsen, rulles sammen og deles i biter. Julepølse: Tilberedning: Brødet skjæres i firkanter. Ha smør på brødet. Sild og pynt danderes på brødet. Julesild: 17