s.12 Eksponering GODTERI er den kategorien med høyest andel salg bestselgere. 86 % av godterisalget til jul er bestselgere, mens sesongvarer utgjør resterende 14 %. Sjokoladeplater/poser ved kjøledisk Hengeremser i bakeriavdelingen/torg og ved pepperkakepallene: Laban Original + Laban Nissefest + Smørbukk Fristeboks i kassasonen med marsipanprodukter i desember Innen KJEKS er det høyt fokus på julekaker og pepperkaker til jul, men det er også en god periode for standard søtkjeks og matkjeks. Snackers og Kornmo Saltkjeks ved brød/knekkebrød og ved ostedisk Sætres 5 beste kjeks til ost ved ostedisk i kundestrøm Café Bakeriet ved kaffe og desserthyllen SNACKS-kategorien har få sesongvarer, men julen er høyaktuell tid for helårsvarianter innen både potetchips, nøtter og spesialsnacks. Skap fornøyde kunder ved å la de gi sitt bidrag til Frelsesarmenes julegryte. - Eksponere KiMs potetgull på gulv i kundestrøm. Hvordan øke snittsalget per kunde i julestria? Alt handler om å friste forbruker til å ta med godteri, snacks og kjeksprodukter når de handler andre varer og er andre steder i butikk enn ved de tradisjonelle jule og snackstorgene i butikk. Eksponeringstips! Våre selgere hjelper deg gjerne med å optimalisere eksponeringer i din butikk!