Tilberedning: Bløtlegg Vestlandslefsene i plastfolie/kjøkkenhåndklede i 10 – 20 minutter. Hele lefsen smøres med rømme. Finkuttet rødløk og vårløk/purre i tynne skiver fordeles over rømmen. Vossafår fordeles på toppen i 2 rader. Lefsene rulles sammen og deles i 4 stk på skrå. Vestlandslefsa Rømme Vårløk/purre Rødløk. Vossafår 3 stk 6 ss 6 ss 1 stk 24 stk Lefsesnacks: Tilberedning: Spanske kjøttboller stekes/varmes i olje sammen med løk og chili. Pasta & Pizzasaus varmes opp og tilsettes finhakket fiken og godt med finhakket koriander. Alt blandes sammen og pyntes med fersk koriander. Stabburet Mors Spanske Kjøttboller Løk Grønn chili TORO Pasta & Pizzasaus Fiken Fersk koriander 30 stk 1 stk 2 stk 4 – 5 dl 5 stk Tapasboller: Tilberedning: Ferdigstekt kjøttdeig blandes med pasta & pizzasaus til en jevn deig. Tilsett revet appelsinskall, fersk rosmarin og finkuttet rødløk. Røde og gule søte paprika deles i 2-4 og fylles med den ferdige farsen. Stekes i ovnen ved 175 grader i ca. 30 min. Settes under grill til de har en gylden farge. Stabburet Kjøttdeig TORO Pasta & pizzasaus Appelsin Rødløk Rosmarin Rød søt paprika Gul søt paprika 1 kg 1- 3 dl 1 stk 1 stk 3 – 5 stk 3 – 5 stk Fylt paprika: Tilberedning: Mors Kjøttboller stekes/varmes i olje. Pastasausen varmes opp og tilsettes kanel, nellik og allehånde og laurbærblad. Alt varmes til sausen er passe tykk. Server kjøttbollene i en skål med sausen ved siden av eller sammen med kjøttbollene. Stabburet Mors Kjøttboller TORO Pastasaus Tomat og Urter Kanel Nellik Allehånde Laurbærblad 30 stk 5 – 6 dl ½ ts ½ ts ½ ts 5 stk Juleboller: Tilberedning: Ca 1/2 skive bacon surres rundt hver daddel og festes med en tannpirker uten smak. Stekes gyllen på panne eller i ovnen/grill ca. 5 – 10 minutter. Anrettes og pyntes med en cocktailpinne med ananas/mango i terninger. Dadler Stabburet Bacon i skiver u/svor Ananas Cocktailpinner/tannpirkere 20 stk 10 stk 1 stk 20 stk Dadler med bacon: Juletapas - oppskrifter 16