5 9 3 7 5 6 0 2 9 6 7 6 4 4 0 2 9 6 7 4 0 4 0 2 9 4 1 8 6 2 0 2 1 9 5 1 1 3 0 2 1 9 4 9 3 4 0 4 6 9 3 9 6 6 0 2 1 9 4 9 2 6 0 4 1 7 4 4 8 8 0 2 1 9 2 8 5 4 0 4 5 8 1 5 7 5 0 4 5 8 1 3 7 7 SJOKOLADE Allergener: Allergener: Allergener: Allergener: Allergener: Allergener: Allergener: Allergener: Allergener: Allergener: Allergener: Allergener: Soya * Pose 3 kg, 1 stk Kakedryss av sjokolade (2 - 4 mm) for dekorering av kaker og bakverk. ODENSE Kakedryss 21030 Melk og soya Soya * Soya * Melk og soya Kartong 5 kg, 2 stk á 2,5 kg Sekk 15 kg, 1 stk Sekk 15 kg, 1 stk Kartong 5 kg, 2 stk á 2,5 kg Mørk velsmakende sjokolade med 70.5 % innhold av kakaomasse. Sjokoladeknappene må tempereres før bruk og er godt egnet til overtrekk på kokosboller, konfekt, sjokoladebarer o.l. Produktet inneholder ingen kunstige tilsetningsstoffer. Mørk velsmakende sjokolade med 57.5 % innhold av kakaomasse. Godt egnet til overtrekk på eks. kokosboller, konfekt og sjokoladebarer, men er også perfekt til ganache i konfekt og annet. Sjokoladen brukes også gjerne i moussè og som fyll i kaker. Produktet inneholder ingen kunstige tilsetningsstoffer. 21028 21024 21029 21019 Belcolade Chunks melk 10 x 15 mm Belcolade Chunks mørk 5 x 5 mm Belcolade Covertyre 70.5 % mørk Belcolade Covertyre 57.5 % mørk Melk og soya Melk og soya Melk og soya * Soya * Lys velsmakende sjokolade med 35 % innhold av kakaomasse. Godt egnet til overtrekk på eks. kokosboller, konfekt og sjokoladebarer, men er også perfekt til ganache i konfekt og annet. Sjokoladen brukes også gjerne i moussè og som fyll i kaker. Produktet inneholder ingen kunstige tilsetningsstoffer. Hvit sjokolade med en velbalansert smak av kakaosmør, kokt melk og vanilje. Godt egnet til overtrekk på eks. kokosboller, konfekt og sjokoladebarer, men er også perfekt til ganache i konfekt og annet. Sjokoladen brukes også gjerne i moussè og som fyll i kaker. Produktet inneholder ingen kunstige tilsetningsstoffer. En lys non-temp melkesjokolade som kan smeltes uten å bli temperert. Brukes gjerne til dypping og Sarah Bernhardt krem. Produktene anbefales å sette på kjøl innen servering for en blankere overflate. En mørk non-temp melkesjokolade som kan smeltes uten å bli temperert. Brukes gjerne til dypping og Sarah Bernhardt krem. Produktene anbefales å sette på kjøl innen servering for en blankere overflate. Kartong 5 kg, 2 stk á 2,5 kg Kartong 5 kg, 2 stk á 2,5 kg Kartong 10 kg, 1 stk Kartong 10 kg, 1 stk 21018 21017 21000 21006 Belcolade Covertyre 35 % lys Belcolade Covertyre 29.5 % hvit Non-temp Sjokolade melk Non-temp Sjokolade mørk Naturligtilstedeværelseavsulfitt* Uten allergen Uten allergen * Lys kakaopulver med 10 - 12 % kakaoinnhold. Brukes gjerne til iskrem, formkaker, kremer og varm kako. Spann 3 kg, 1 stk Kartong 6 kg, 2 stk á 3 kg Kartong 8 kg, 2 stk á 4 kg 42316 21044 21043 Idun Kakao 10 - 12 % Belcolade Kakaopulver 22 - 24 % Belcolade Kakaofett * Kan inneholde spor av melk og hasselnøtter. * Kan inneholde spor av melk og hasselnøtter. * Kan inneholde spor av soya og melk. * Kan inneholde spor av hasselnøtter. * Kan inneholde spor av soya. * Kan inneholde spor av hasselnøtter. * Kan inneholde spor av melk og hasselnøtter. Bakefaste sjokoladebiter (10 x 15 mm) som er meget godt egnet som smakstilsetning til stekte produkter som eks. søt gjærbakst, muffins, scones og cookies. Bakefaste sjokoladebiter (5 x 5 mm) som er meget godt egnet som smakstilsetning til stekte produkter som eks. søt gjærbakst, muffins, scones og cookies. Belcolade Mørk kakaopulver med ca. 22 - 24 % innhold av fett. Brukes gjerne i sjokoladekaker, som trekke på eks. trøffel eller til dekor på kaker. 100% kakaofett til bruk i eks. mørdeig eller til dekor på kaker via spørytemaskin. Mas- sen er smaksnøytral. 26