0 2 1 9 5 1 7 0 0 2 2 1 7 3 0 5 0 4 7 4 9 0 4 0 0 4 9 8 2 3 8 5 0 4 2 5 3 6 3 9 0 2 9 5 6 2 3 3 0 4 0 2 6 1 9 1 0 4 9 9 8 5 0 6 0 4 1 9 2 7 7 9 0 4 1 9 2 7 2 0 0 4 6 1 7 5 8 5 0 4 1 9 2 7 4 6 0 4 1 9 2 6 1 3 0 4 1 9 2 6 8 8 Allergener: Allergener: Allergener: Allergener: Allergener: Allergener: Allergener: Allergener: Uten allergen Uten allergen Uten allergen Egg Kanne 25 kg, 1 stk Sekk 25 kg, 1 stk Spann 12,5 kg, 1 stk Sekk 12,5 kg, 1 stk Brun sirup med en mild smak av karamell og lakris. Brukes gjerne i brød- og annen gjærbakst. Perlesukker er stor sukkerkrystaller som ofte blir brukt som dekor på søt gjærbakst, da de ikke smelter under steking. Søt og smakfull honning til bruk i gjærbakst og kaker. Besk Kaldrørt bakefast vaniljekrempulver til bruk i bakeverk, kaker og i napoleonskrem. Dosering er ca. 330 - 400 gram pulver per liter vann. Man kan erstatte noe av vannet med fløte eller h-melk for en enda mer fyldigere smak. Danisco Sirup brun Perlesukker Honning bakeri Ireks Krempulver Mella 47060 41130 30303 12034 Uten allergen Uten allergen Uten allergen Melk Sekk 25 kg, 1 stk Kanne 6 kg, 1 stk Kanne 5 kg, 1 stk Kanne 25 kg, 1 stk En kaldrørt vaniljekrem til bruk i kaker og søt gjærbakst. Pulveret tilsettes kun vann og piskes opp til en jevn krem. Vaniljeroma for smakssetting av bakverk, kaker og kremer. Aromaen er bakefast og frysestabil. Dosering: ca. 2 - 3 g per kilo masse. Sitronaroma for smakssetting av bakverk, kaker og kremer. Aromaen er bakefast og frysestabil. Dosering: ca. 5 - 10 g per kilo masse. Hvit sirup som gjerne brukes i brød- og søt gjærbakst. Vaniljekrem industri Vaniljearoma Sitronaroma Danisco Sirup hvit 12421 30091 30075 47065 KONDITORI - SUKKER & KREMER Allergener: Allergener: 30022 30025 Uten allergen * Uten allergen * Kartong 1 kg, 1 stk Kartong 1 kg, 1 stk En tykkflytende pasta (aroma) med deilig smak av Latte Macchiato. Pastaen brukes til smakssetting av konditorvarer, iskrem og desserter. Produktet er bake- og frysestabilt. Dosering: 50 g per kilo masse. En tykkflytende pasta (aroma) med en frisk smak av ekte appelsiner. Pastaen brukes til smakssetting av konditorvarer, iskrem og desserter. Produktet er bake- og frysestabilt. Dosering: 30 - 50 g per kilo masse. Pasta Latte Macchiato Pasta Appelsin * Kan inneholde spor av egg, melk, valnøtter, hasselnøtter, pistasjenøtter og mandler * Kan inneholde spor av egg, melk, valnøtter, hasselnøtter, pistasjenøtter og mandler Allergener: Allergener: Uten allergen * Uten allergen * Kartong 1 kg, 1 stk Kartong 1 kg, 1 stk En tykkflytende pasta (aroma) med en frisk smak ekte fersken og pasjonsfrukt. Pastaen brukes til smakssetting av konditorvarer, iskrem og desserter. Produktet er bake- og frysestabilt. Dosering: 30 - 50 g per kilo masse. En tykkflytende pasta (aroma) med deilig smak av ekte vanilje. Inneholder i tillegg frøene fra vaniljestangen. Pastaen brukes til smakssetting av konditorvarer, iskrem og desserter. Produktet er bake- og frysestabilt. Dosering: 7 g per kilo masse. Pasta Fersken og Pasjonsfrukt Pasta Moroni ekte vanilje 30029 30023 * Kan inneholde spor av egg, melk, valnøtter, hasselnøtter, pistasjenøtter og mandler * Kan inneholde spor av egg, melk, valnøtter, hasselnøtter, pistasjenøtter og mandler Allergener: Allergener: Uten allergen * Uten allergen * Kartong 1 kg, 1 stk Kartong 1 kg, 1 stk En tykkflytende pasta (aroma) med en god smak av ekte epler. Pastaen brukes til smakssetting av konditorvarer, iskrem og desserter. Produktet er bake- og frysestabilt. Dosering: 50 g per kilo masse. En tykkflytende pasta (aroma) med en smak av pistasjnøtter. Pastaen brukes til smaksset- ting av konditorvarer, iskrem og desserter. Produktet er bake- og frysestabilt. Dosering: 60 g per kilo masse. Pasta Eple 50% Pasta Pistasje 30024 30026 * Kan inneholde spor av egg, melk, valnøtter, hasselnøtter, pistasjenøtter og mandler * Kan inneholde spor av egg, melk, valnøtter, hasselnøtter, pistasjenøtter og mandler 20