0 2 2 8 6 1 1 0 0 2 2 5 0 1 5 7 0 2 1 9 2 7 1 4 0 2 1 9 2 7 4 8 3 7 2 4 7 4 0 1 6 4 3 9 1 5 0 2 1 9 4 6 8 6 4 2 9 4 9 8 5 5 6 7 3 8 7 4 2 2 1 3 0 2 1 9 6 2 6 9 0 5 1 7 2 8 3 8 0 4 1 7 4 3 6 3 0 4 1 3 3 0 2 1 0 2 1 9 5 1 5 4 0 2 1 9 5 1 6 2 Allergener: Allergener: Allergener: Allergener: Allergener: Allergener: Allergener: Allergener: Allergener: Allergener: Allergener: Allergener: Enkonsentrertemulgatoripastaformtilbruki muffins,formkaker,sukkerbunner,briochogandre småkakersominneholderbakepulver.Girdetferdige bakverketjevnereporingoggodtferskhold.Anbafelt doseringerca.1-2%avdentotaledeigvekten. Geleatinplater av svin som benyttes til stivelse av eks. gelèer, fromasjer og syltetøy. Spann 10 kg, 1 stk Eske 1 kg, 1 stk Uten allergen Uten allergen 41060 41009 Colco Gelatinplater Gull av svin Knust kjeks av Bixit kjeks som brukes til tilberedning av bunner for ostekaker. Vaniljesukker til bruk i bakeverk og kaker. Romaroma for smakssetting av bakverk, kaker og kremer. Aromaen er bakefast og frysestabil. Dosering: ca. 5 - 10 g per kilo masse Aroma med vanillin og naturidentiske smaksstoffer for smakssetting av bakverk, kaker og kremer. Aromaen er bakefast og frysestabil. Dosering: ca. 5 - 10 g per kilo masse Kartong 13 kg, 1 stk Spann 4,5 kg, 1 stk Flaske 1 kg, 1 stk Flaske 1 kg, 1 stk Gluten Uten allergen * Uten allergen Uten allergen 34301 42346 30010 30000 Idun Kjeksbrudd Idun Vaniljesukker Rom Aroma 20% Vaniljearoma ODENSE Nougattrøffel er en mørkebrun pasta med en myk konsistens. Trøffelen er godt egnet til i kaker eller bakverk, til dekorasjon på kaker eller som en smaksgiver i krem. Den har en søt og fyldig smak av hasselnøtter. Kaldrørt bakefast vaniljekrempulver til bruk i bakeverk, kaker og i napoleonskrem. 1000 g pulver per 3000 g vann. Man kan erstatte noe av vannet med fløte eller h-melk for en enda mer fyldigere smak. Spann 5 kg, 1 stk Sekk 25 kg, 1 stk Melk * Hasselnøtter , melk og soya 15200 12425 ODENSE Trøffel Nougat Idun Sempett vaniljekrem KONDITORI - SUKKER & KREMER Allergener: Allergener: Allergener: Allergener: En vegetabilsk fløte som gir økt stabilitet og piskevolum på kremen. Godt egnet for kaker over frys. Erlet og kremfløte må piskes opp hver for seg innen de blandes sammen. Anbefalt dosering på krem til kaker er 1 liter Erlet + 1 liter kremfløte. Kartong 6 kg, 6 stk à 1 kg Soya 41500 Erlet Glukosesirup er en seig tykkflytende masse til bruk i formkaker, iskrem, brownies og marengs. Spann 20 kg, 1 stk Uten allergen 41120 Idun Glykosesirup Malt kanel er et krydder brukes gjerne som en smakstilsetning i bakverk, men har mange flere bruksområder. Fint raffinert salt er velegnet til alle formål innenfor næringsmiddelindustrien, hvor det brukes som smaksforsterker og som et konserveringsmiddel. Spann 5 kg, 1 stk Sekk 25 kg, 1 stk Uten allergen Uten allergen 42333 47032 Kanel malt Salt Melk Frysestabil ostekrem klar til bruk som fyll i kaker, krem/pynt på kaker eller hvetebakst. Kartong 4 kg, 5 stk á 800 g 500630 Ostekrem i sprøytepose Uten allergen Kartong 4 kg, 4 stk á 1 kg Dypfryst melisglasur i sprøytepose. Tines innen bruk. 500626 Melisglasur i sprøytepose * Kan inneholde spor av gluten og egg. * Kan inneholde spor av gluten, egg og melk. Malt kardemomme til bruk som smaksetter i bakverk. Spann 5 kg, 1 stk Uten allergen 42646 Kardemomme Brunt sukker er en blanding av sukker og rørsukkersirup og kan brukes bla. i og på kaker og dekor. Sekk 25 kg, 1 stk Uten allergen 47015 Brunt sukker 17