0 4 7 9 3 3 1 1 0 2 2 0 0 7 0 7 0 2 7 1 9 3 9 1 0 2 7 1 9 4 0 9 Allergener: Allergener: Allergener: Allergener: SURDEIG Tørket surdeig av hvete. Anbefalt dosering er ca. 1,5 - 6 % av melmengden. Tørket surdeig av rug. Anbefalt dosering er ca. 1-3 % av melmengden. Sekk 12,5 kg, 1 stk Sekk 25 kg, 1 stk Gluten * Gluten 15443 30279 Ireks Fertisur Rye Sour 200 * Kan inneholde spor av egg, soya, melk, sennep, sesam og lupin. En flytende inaktiv surdeig av hvete i prak- tisk, hygienisk og stablevennlig spann med hank. Surdeig på hvete gir bakverket en god smak og aroma. Anbefalt dosering er ca. 5 - 10 % av den totale melmengden. Spann 14 kg, 1 stk Gluten 30402 ID Hvetesur 60i En flytende inaktiv surdeig av rug i prak- tisk, hygienisk og stablevennlig spann med hank. Surdeig på rug gir bakverket en ek- stra god smak og aroma. Anbefalt dosering er ca. 5 - 10 % av den totale melmengden. Gluten Spann 14 kg, 1 stk 30502 ID Rugsur 60i 13