0 4 7 1 9 7 8 7 0 4 7 1 9 9 6 9 0 2 5 3 8 4 3 7 0 4 2 8 0 2 7 7 0 2 1 9 2 3 9 1 0 2 6 3 7 5 2 8 0 2 1 9 5 9 7 2 0 2 1 9 7 0 6 9 0 4 9 8 1 9 8 1 0 2 1 9 6 7 1 5 0 2 1 9 3 4 5 6 0 4 9 3 3 8 9 1 0 2 1 9 2 6 8 0 0 2 9 8 5 4 3 0 Allergener: Allergener: Allergener: Allergener: Allergener: Allergener: Allergener: Allergener: Allergener: Allergener: Allergener: Fersk gjær for søte deiger er utviklet for deiger som inneholder sukker eller sirup. Gjær for søte deiger henter hevekraften fra sukkeret i deigen og vil sørger for at deigen hever raskere enn ved bruk av original gjær. Tørrgjær original - passer til alle typer gjærbakst. Tørket pressgjær, til alle typer gjærbakst. Fersk gjær original er en pressgjær som passer til alle typer gjærbakst. Kartong 12 kg, 12 stk á 1 kg Pose 18 kg, 1 stk Kartong 5 kg, 10 stk á 500 g Kartong 12 kg, 12 stk á 1 kg Uten allergen Uten allergen Uten allergen Uten allergen 80013 11120 8007 80011 Allergener: Allergener: Allergener: Idun Fersk Gjær søte deiger Idun Tørrgjær original Idun Tørrgjær original 20 x 500 g Idun Fersk Gjær original blå Sekk 20 kg, 1 stk Gluten Combisur Soft ekstra er et bakehjelpemiddel som er spesielt utviklet for mellomgrove og grove brød. Produktet gir baksten ekstra lang holdbarhet og passer derfor ypperlig til brød som skal være langtidsholdbare, gjerne i skiver! Anbefalt dosering er 1,5 - 2,0 % av den totale melvekten. 12113 Idun Combisur Soft GJÆR OG BAKEHJELPEMIDDEL Et bakehjelpemiddel utviklet spesielt til bruk i ciabatta bakverk. Anbefalt dosering er ca. 3 - 5 % av den totale melmengden. Sekk 25 kg, 1 stk Gluten * 15442 Ireks Ciaplus * Kan inneholde spor av egg, soya, melk, sennep, sesam og lupin. Hvetegluten består av hveteproteiner som finnes naturlig i hvetemel. Den forbedrer deigens egenskaper med å øke evnen til å binde vannet som igjen gir lenger holdbarhet på bakesten ved siden av større volum. Sekk 25 kg, 1 stk Et 1-trinns bakepulver til eks. muffins, formkaker, pannekaker og vafler. Produktet kommer et praktisk, hygienisk og stablevennlig spann med lokk og hank. Anbefalt dosering er 10 g per kilo deigvekt. Et bakehjelpemiddel for søt gjærbakst som skal over kjøl eller frys. Et bakehjelpemiddel som benyttes i gjærbakst som skal fryses over lang tid, inntil 9 mnd. Anbefalt dosering er ca. 3 - 4 % av den totale melmengden. Perma Soft er et dobbelt bakehjelpemiddel til alle typer gjærbakst som skal fryses - frysemiddel og ferskholdning i samme produkt. Anbefalt dosering er ca. 1,00 - 1,25 % av den totale melmengden. Spann 2,5 kg, 1 stk Sekk 12,5 kg, 1 stk Sekk 20 kg, 1 stk Sekk 20 kg, 1 stk Gluten Gluten Gluten * Gluten * Gluten 34060 12606 12033 12178 12168 Bakepulver Ireks Carat Puratos S 500 Kimo Long NP Idun Perma Soft Hvetegluten Spann 4 kg, 1 stk Sekk 25 kg, 1 stk Spann 4 kg, 1 stk Uten allergen Gluten Uten allergen Hornsalt er et hevemiddel som gjerne brukes i lefser, kakemenn, smultringere og sveler. Perma er et bakehjelpemiddel som benyttes i gjærbakst som skal over frys. Anbefalt dosering er ca. 1 - 2 % av den totale melmengden. Hevemiddel til bruk i eks. tørre kaker, lefser,lapper og formkaker. Natron brukes gjerne i en respet hvor det benyttes kulturmelk eller andre syrnede produkter. 42306 12167 381030 Idun Hornsalt Idun Perma Idun Natron * Kan inneholde spor av soya og melk. * Kan inneholde spor av egg, soya, melk, sennep, sesam og lupin. 11